Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

FeGyőr húga szerint az orosz vakcina hatékony

Filipp Dávid

2021.02.16. 05:50

Fekete-Győr András Angliában dolgozó orvos húga két mondattal tönkretette a baloldal oltásellenes kommunikációját. Ilyenkor mi van?

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke az elmúlt hónapokban éjt nappallá téve ténykedett azon, hogy aláássa a bizalmat az orosz vakcinában.

Nézzünk néhány példát FeGyőr oltásellenességére!

Január 22-én a Facebook-oldalán arra szólította fel a kormányt, hogy ne vegyen az uniós engedéllyel nem rendelkező oltóanyagból. (Szijjártó Péter külügyminiszter ekkortájt jelentette be, hogy nagy mennyiségű orosz vakcinát vásárol Magyarország.)

Felszólítjuk a kormányt: ne a védőoltásokkal szórakozzanak, és várják meg az uniós hatóságok engedélyét, mielőtt milliárdokért rendelnek még nem engedélyezett vakcinákat!”

– fogalmazott Fekete-Győr.

Tavaly novemberben szintén a Facebook-oldalán kelt ki az orosz oltóanyag ellen.

Ekkor azt mondta, hogy „a nemzetközileg elfogadott tesztelési fázisok kihagyásával engedélyeztetett orosz vakcinát csak akkor vagyunk hajlandóak elfogadni, ha az uniós hatóság azt jóváhagyta. Ellenkező esetben elvárjuk, hogy Orbán Viktor és a kormánytagok oltassák be magukat vele először.”

Most Fekete-Győr a közösségi oldalán jelentkezett be élőben az Angliában orvosként dolgozó húga, Alexandra társaságában.

Elnök úr egy követője kérdését olvasta be, aki arra volt kíváncsi, hogy a brit egészségügyi dolgozóknak mi a véleményük a kínai és orosz vakcináról.

Alexa válasza a következő volt:

Az orosz vakcina kapcsán kiderült, hogy befejezték a fázis 3. vizsgálatot, és bebizonyosodott, hogy ez egy hatékony és biztonságos vakcina. Innentől kezdve én azt is el tudom képzelni, hogy Angliában is fogják adni, ha átnézik, és elfogadják a protokollokat.”

A kínai vakcina ügyében pedig azt mondta, hogy abból is többféle van, és várnak a fázis 3. vizsgálatra, de egyelőre még nem oltanak vele.

(A videón a válasz a 8. perctől látható.)

Reméljük, sikerült megnyugtatni elnök urat a Szputnyik V kérdésében, és ezek után kevesebb hergelés lesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére