Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay azokat is pillanatok alatt kiábrándítja, akik neki szurkolnának

888.hu

2022.01.10. 13:00

Ha valaki az életben egyszer úgy érezné, hogy igazán fölösleges, gondoljon arra, hogy Péterfi Judit vasárnap este is Márki-Zay sajtófőnöke.

 

A baloldal messiása mellé hiába állítanak egy kemény kezű sajtófőnököt, aki ha ott van megakadályozza a baromságok non-stop kiáradását, hiszen van olyan helyzet amikor nem lehet ott. Ezt kihasználva MZP vasárnap esténként menetrendszerűen irtja ki a lelkesedést azokból, akik még az baloldal sikerét szeretnék.

Nézzük a reakciókat!

Nagy Attila Tibor

A balos elemző terjedelmes posztban fogalmazta meg gondolatai. Talán túlzás nélkül kimondható az, hogy a Kapitány vasárnapi élő adásának minden percéről kemény kritikát fogalmazott meg.

Így írt a bejelentkezésről vasárnapi Kontrollvesztés! című bejegyzésében:

Ezek a vasárnap esti Facebook-videók több bajtól szenvednek: az egyik, hogy nincsenek olyan pregnáns üzenetei, amelyek keretbe foglalnák a szereplést és amelyek megjegyezhetőek. Gondolati ív nincs, egy nagy üzenet sincsen, amelyre a szereplések felfűzhetőek lennének. A jelölt nagyon sok témát érintett ma is, sokat is beszélt, és a lényeg elveszett. Ma este sem derült ki ugyanakkor, mitől lesz a mainál élhetőbb Magyarország Márki-Zay miniszterelnöksége alatt.

Ceglédi Zoltán

Ceglédi Zoltán Nagy Attila Tiborral ellentétben egészen röviden értékelte a bejelentkezést. Ő a vasárnap esti élő után valószínűleg letette a fegyvert.

Nem lehetne, hogy inkább írja ki Áder János jövő vasárnapra a választást, és befejezzük ezt az egészet?

– írta Facebook-oldalán.

Hont András

Az újságíró arról írt, hogy nagyon szeretné már a Fideszt kritizálni, de Márki-Zay folyton elvonja a figyelmet.

A miniszterelnök jelölt néhány kijelentése pedig (egyébként teljesen jogosan) szemmel láthatólag kiakasztotta:

Ezen a hétvégén azt hittem, hogy az lesz a csúcs, hogy Falus fővödör szerint megszűnnek a tévéműsorok az ötödik hullám miatt, és már lassan el is múlt a hétvége, hogy akkor ennyivel megússzuk, de érkezett a szokásos vasárnapi bejelentkezés, amelyből kiderült, hogy MZP nyilvántartja a fideszes zsidókat. Szó szerint azt mondta, hogy a „Fideszben is van néhány zsidó, csak kevés”. A következő számláló, amit fölállít akkor ez lesz? Csak tudja kimondani, hogy micsoda nem, mert ez se megy nagyon.

– olvasható Hont bejegyzésében.

Schiffer András

A volt LMP-s politikus sem hagyta szó nélkül ámokfutását.

Mint egy jó sorozat: mindig a legjobb résznél lesz vége. Úgy várom már a vasárnapot, mint kisgyerek a Mikulást, jövő héten talán azt is megtudjuk, hogy zsidóból, vagy melegből van több a Fideszben

– írta Facebook-bejegyzésében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére