Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay jelen helyzetben kissé szerepet tévesztett

Schüller Márton Imre

2022.02.22. 13:30

Tegnap óta égnek mindenütt a diplomáciai vonalak az ukrán válság miatt. Mindenki azért dolgozik, hogy a világ elkerüljön egy következő nagyszabású háborút. Magyarország inkompetens baloldali messiás jelöltje pedig egy ilyen helyzetben is csak a politikai haszon harácsolásán töri a fejét.

 

Amitől tartottam, az bekövetkezett: Putyin orosz elnök Orbán Viktor »békemisszióját« egy vállrándításra sem méltatva zöld utat adott a nyílt agressziónak. Hamarosan telefonon hívom az Egységben Magyarországért vezetőit, hogy egyeztessünk, miként tudjuk a magyar kormány helyett valóban képviselni a magyar érdekeket”

– írja Márki-Zay kedd reggeli Facebook-bejegyzésében.

 

Ha az ember nem ismerné a baloldal aktuális szellemi állapotát, azt hinné valami viccről van szó.

MZP közli, hogy Orbán kudarcot vallott, majd bejelenti, hogy jön az atombiztos megoldás. Utolsó megmentőink, az Egységben Magyarországért vezetői gyorsan telefonálnak, majd mentésünkre közénk szállnak és képviselik a magyar érdeket.

Miután az emberben lecsillapszik a röhögés első hulláma, felmerül a kérdés:

Erre meg ki hatalmazta fel őket?

A magyar érdekek képviseletére egyedül a mindenkori magyar kormánynak van jogosultsága, akiknek a nép bizalmat szavazott. Így működik a demokrácia. Ezzel öt diploma után tisztában lehetne a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

De ha nincs is tisztában ezzel, egy ilyen éles helyzetben legalább csendben maradhatna ócska vígjátékok helyett.

Arról nem is beszélve, hogy aki az ország egységének hiányát kifogásolja, az egy válsághelyzetben miért ilyen belpolitikai furakodással hozakodik elő?

 

Roppant egyszerű a válasz: simán azért, mert felelőtlen és nem lát tovább a saját kis játékainál. Pontosan ezért nem is érdemli, hogy képviselhessék a magyar érdekeket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére