Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Minden kib*szott amerikai érdekel!”

Ányos Miklós

2021.10.13. 17:20

Johnson nevű elnöke már volt az Egyesült Államoknak, de ez a mostani (ön)jelölt keményebbnek tűnik. Sziklaszilárdan áll ki a BLM és a demokraták mellett, előnyére válhat viszont, hogy a mostani elnökkel szemben nem szorul rá a napi többszöri csendes pihenőre.
A Joe Bident és a BLM mozgalmat is támogató színész, Dwayne „A Szikla” Johnson azt állítja, hogy a jövőben akár el is indulhat az Egyesült Államok elnökválasztásán, úgy, hogy bevallottan nem tud semmit a politikáról.

A Vanity Fairnek nemrégiben adott interjújában Johnson azt mondta, hogy amikor az ötlete jött az elnökválasztásról, beszélt a politikában dolgozó emberekkel, és egy „kis kutatást és elemzést végzett annak kiderítésére, hogy milyen esélyei lennének a jövőben”.

A Fast and furious filmek sztárja szerint „a mutatók mind nagyon pozitívak – például 2024-re és 2028-ra is”.

Bár Dwayne Johnson nem zárja ki a részvételét a jövőbeli elnökválasztásokon, elismerte saját hiányosságait, és kijelentette, hogy a politikáról még a fontosabb dolgokat sem tudja. De kijelentette:

Nagyon törődöm a hazánkkal. Engem minden kib*szott amerikai érdekel, aki vörösen vérzik.”

Majd azt is bevallotta:

Lehet, hogy vannak tisztességes vezetői tulajdonságaim, de ettől nem feltétlenül leszek jó elnökjelölt.”

Johnson nem tisztázta, hogy melyik párt színeiben indulna, de nem nehéz kitalálni, hiszen a színész Joe Bident és Kamala Harrist támogatta a 2020. novemberi választások előtt.

A három színésszel videóbeszélgetés is készült:

Tavaly nyáron pedig azzal került a címlapokra, hogy támogatta a Black Lives Matter mozgalmat, és Donald Trump elnököt cseszegette George Floyd halála miatt.

Az év elején a színész azt mondta, fontolóra veszi az elnökválasztáson való indulást, mert alapvető törekvése, hogy egyesítse hazáját.

Célom, érdekem és ambícióm egyesíteni hazánkat”

– mondta akkor.

Ha ezt akarják az emberek, akkor ezt fogom tenni.”

 

Az emberek még nem nyilatkoztak, de valószínűleg inkább egy jó filmben látnák végre Dwayne Johnsont, mintsem a Fehér Házban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére