Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tollbamondás: Gergely Zsófia (hvg) nincs jelen tárgyalásokon, de tudósít azokról

Horváth József György

2016.11.15. 19:26

Hatalmas nyalifali bontakozott ki a hvg.hu újságírójának Facebook-oldalán. A Fidesz egykori pártigazgatójának egészségi ügyeit kiteregetõ, majd a Magyar Idõk és a TV2 által megtalált újságírónõ fürdik a szeretetben és a dörgölõzésben, és továbbra is azt állítja, jelen volt azokon a bírósági tárgyalásokon, amelyekrõl tudósított. Gergely Zsófia és a hvg.hu hazudik, és erre nekünk bizonyítékaink is vannak.

Sajtópurpárlé van Magyarországon, a liberális újságírók szent tehenek: egy ujjal sem szabad hozzájuk érni, csak ők baszkódhatnak másokkal – ez a rendes ügymenet, kérdés, van?

A legutóbbi vita, és egyben hatalmasra duzzadt moralizálás azon megy, hogy Gergely Zsófia a Fidesz egykori pártigazgatójáról és kultúrpolitikusáról olyan információkat jelentetett meg, melyek különleges adatok, vagyis amikről az érintett ember hozzájárulása nélkül nem szabadna írni.

A Magyar Idők, majd a TV2 megtalálta ezt a cikket, és egy cikkben, illetve televíziós anyagban a nézői elé tárta: Gergely Zsófia szabadon sértheti meg a törvényt ebben az országban, mert neki ezt is szabad. Ebből aztán óriási hiszticunami kerekedett, ráadásul szerencsétlen módon a TV2 riportjában egy másik Gergely Zsófia volt az anyagra vágva, így a teljes liberális média egyként kiáltott fel, ahogy szokott: karaktergyilkosság! Báncsák a Zsófit! Szemét aljasok, brühühühühhü, és hüpphüpphüpp, szip-sszip-szip-szipogás.

Sivalkodás, pont úgy, ahogy azt szeretik.

Az egy dolog, hogy Gergely médiaetikai hibájáról mély kuss van a liberális sajtóban – hiszen nekik mindent szabad. De a lényeg az az, hogy a hatalmas nyalifali közben Gergely konzekvensen azt állítja: minden olyan per, amiről a hvg.hu portálon tudósított, azon személyesen is jelen volt.

Gergely Zsófia hazudik, és vele együtt hazudik a hvg.hu

Gergely Zsófia hiába hazudik kitartóan, nekünk bizonyítékaink vannak arra, hogy nem megy el tárgyalásokra, de a "független, objektív, tárgyilagos" tájékoztatás jegyében beszámol róluk.

Nézzük is a nevezetes Spéder kontra TV2 tárgyalások fordulóit!

Spéder - TV2, szeptember 07.

Gergely Zsófia ezen a tárgyaláson jelen van. Bírói kérdésre kijelenti hogy kép és hangfelvételt nem kíván készíteni, kizárólag jegyzeteket. Aztán a tárgyalás során később mégis elkezdett fotózni. A bíró figyelmeztette, hogy a kép vagy hangfelvétel elkészítését megelőzően köteles engedélyt kérni, amennyiben olyan felvételt akar készíteni, amin az eljáró bíró és a jegyzőkönyvvezető személyén kívül a jogi képviselőket is érinti. A tárgyalás elején kifejezetten ezért kérdezett rá a bíróság a későbbi szándékára, amikor azt mondta, csak jegyzetelni akar. A TV2 ügyvédje nem járult hozzá a fénykép elkészítéséhez. Ez mind jegyzőkönyvezve is van. Ezek után Gergely nemhogy lefotózta a TV2 ügyvédjét, de még közzé is tette a képet a hvg.hu portálon megjelent cikkében, azaz dupla jogsértést követett el.

A tárgyalásról az alábbi cikket közölte Gergely:

http://hvg.hu/itthon/20160908_speder_zoltan_TV2_per_szemelyisegi_jog_lejarato_riport

Áltudósítások más perekről:

Információink szerint azonban nem csupán a TV2 tárgyalásai, hanem a Riposttal szembeni per is felkeltette Gergely érdeklődését szeptember 8-án. A dolog különlegessége, hogy információink szerint Gergely itt sem volt jelen, de mindkét tárgyalásról tudósítást közölt a hvg.hu portálon.

A cikkért kattintsatok ide.

Spéder - TV2, szeptember 19.

Gergely Zsófia nincsen jelen, és nem is írt semmit a hvg.hu-ra.

Spéder - TV2, november 04.

Gergely Zsófia nincs jelen a tárgyaláson, de tudósított "onnan":

Eredeti cikkért ide.

Kronologikusan így tudósít Gergely egy olyan tárgyalásról, ahol nincsen jelen:

  • november 04. 11:00 tárgyalás megkezdése (Gergely Zsófia nincs jelen).
  • november 04. 13:30 tárgyalás befejezése.
  • november 04. 15:35 hvg.hu cikk megjelenik.

Gergely Zsófia védekezésképpen – elkendőzve hazugságát – csak egyetlen bírósági jegyzőkönyvet mutogat az igaza alátámasztására, azonban szándékosan nem mutat mást: mert a többinél dokumentáltan nem volt jelen, mégis nyomban megjelentek a cikkei.

Nem ez az első eset, hogy a hvg.hu ennyire jól értesült. Nem is olyan rég egy bajai kamuvideóval estek hanyatt, majd G. Fodor megverésénél is jobban értesültek voltak, mint a rendőrség (hamarabb megjelent a hír a hvg.hu-n, minthogy GFG beért volna feljelentést tenni a rendőrségre).

Ezek így összességében elég komoly médiaetikai kérdőjelek, miközben Gergely és barátai hatalmas moralizálásokat csapnak. Mondhatni sokasodnak a kérdőjelek a hvg.hu háza táján.

Mi is feldobunk ezennel két kérdést: Gergely Zsófia, ki mondja neked tollba a cikkeidet? És miért hazudsz moralizálva?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére