Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tüntetés, koporsó és Kovács Gergely elterelése | Videó

Mediaworks Hírcentrum

2022.07.26. 08:30

Párszáz ember gyűlt össze a hétfői tüntetésen, Jámbor András azt nyilatkozta, hogy nem nyilatkozik, Kovács Gergely most nem szívott füvet, de elterelésre megy, az egyik demonstráló pedig nem tudta, miért visz a hátán egy koporsót. A „Jobbágyfelkelés!” címen meghirdetett demonstrációt ugyan hivatalosan a futárok rendezték a KATA-ért, de így is felbukkant néhány politikus a megmozduláson.

 

A Párbeszéd frakcióban helyet foglaló Jámbor András, a momentumos Paróczai Anikó, és a Kétfarkú Kutya Párt elnöke is megjelent a hétfő esti tüntetésen.

 

Jámbor András a Mediaworks Hírcentrumnak azt mondta, hogy a szervezők arra kérték, hogy ne nyilatkozzon, mert nem szeretnék, ha a politikusok vinnék el a show-t, és ő ezt megpróbálja tiszteletben tartani.

 

Kovács Gergely – akit egy korábbi tüntetésen megbilincselve vittek el a rendőrök, és kábítószer fogyasztásért büntetőeljárás indult ellene –, pedig arról beszélt, hogy most nem mert marihuánát hozni magával, mert súlyosbítaná a korábban elkövetett bűncselekményt.

A Kétfarkú Kutya Párt elnöke azt is elmondta, hogy most úgynevezett elterelésre kell majd járnia, hogy visszavezessék a társadalomba. Kovács szerint egyébként biztosan vannak a tüntetésen drogosok is, mert Magyarország népességének 10–15 százaléka fogyaszt könnyű drogot.

 

Polauf Donát, a tüntetés egyik szervezője szerint ugyan a futároknak megvan az a szabadsága, hogy akkor, és olyan járművel dolgoznak, amilyennel akarnak, de nehezen tudják elérni a magyar átlagkeresetet, ami 495 ezer forint, ugyanakkor arról is beszélt, hogy vannak olyan futárok, akik ennél többet is kereshetnek egy hónapban.

 

Maga a hídfoglalás jelentős csúszással történt meg, és mivel nem jelentek meg sokan, csak egy sávot sikerült elzárniuk a forgalom elől a Margit hídon.

 

Miután a demonstráció ezen része kudarcba fulladt, a párszáz fős tömeg a Kossuth térre vonult, ahol a Parlament elé tettek egy „demokrácia” feliratú koporsót.

 

 

(Borítókép: BalFake News közösségi oldala)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére