Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Távozik Szombathy Pál, az Index főszerkesztője

888.hu

2020.11.23. 18:34

Újabb fejezethez ért az Index-trilógia. A főszerkesztő nem önként távozik, a váltás hátterében a múlt heti baki állhat.

 

Szombathy Pál vezérigazgató-főszerkesztő távozik, a cég vezetését Starcz Ákos veszi át, új főszerkesztőt egyelőre nem neveznek ki. Bodolai László marad a csoport médiajogásza”

– jelentette be az Indamedia a Kreatívnak eljuttatott közleményben.

Az Indamedia Network Zrt. közölte, visszavásárolják a Magyar Fejlődésért Alapítványtól (MFA) az Index.hu Zrt. részvényeit, így a jövőben az újság az Indamedia-csoport tagjaként folytatja működését.

„Az Indexet működtető Magyar Fejlődésért Alapítvánnyal történt egyeztetést követően az Indamedia csoport igazgatósága döntött az újság visszavásárlásáról, mivel kizárólag az így megvalósuló csoportszintű integráció esetén látja biztosítottnak az Index jelenlegi pénzügyi helyzetének konszolidációját, valamint az újság zavartalan további működését” – olvasható a közleményben.

A lap új, november 23-án azonnali hatállyal kinevezett vezérigazgatója Starcz Ákos, a Brand & Content és a Dialogue Creatives tulajdonosa lesz. Bodolai László nem kívánt élni az Indamedia felajánlásával, hogy maradjon az Index.hu Zrt. igazgatósági tagja, ő a továbbiakban médiajogászként dolgozik.

Már lehetetlen követni az Indexen belüli dúló polgárháborút, de a váltás mögött vélhetően a múlt heti erőteljes baki állhat, mikor egy fél országot pánikoltattak be egy hír félreértése után.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére