Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

8 album, amire érdemes odafigyelni a következõ egy hétben

2015.09.25. 19:50

 

Az elektro és house szerelmesei három kiválóságot is kapnak még október 4-ig.
Ma (szeptember.25.) jelenik meg Robin Schulz második nagylemeze. A korong tartalmazza a nyár két slágerét, a Headlights-ot és az album címadó dalát, a Sugar-t. A német DJ 2012 óta tolja az arcunkba dögösebbnél dögösebb mixeit, most is hasonló chilles élményre számíthatunk tőle.

 

A nap másik nagy elektronikus újdonsága, a Disclosure Caracal című, 11 számos nagylemeze. Az angol testvérpár második lemezének elkészítésénél közreműködött még a The Weekend, Sam Smith, és a Lorde is. Az album eddig négy toplistás slágert jegyez. Az eddigi kislemezek alapján kijelenthetjük, hogy a Disclosure az év egyik legfílingesebb dance vonalát képviseli. Ezt az albumot érdemes lesz végighallgatni.
 

A harmadik elektronikus blockbusterre október 4-ig még várnunk kell, de a nyárról biztosan mindenkinek ismerősen csenghetnek a Waiting for love vagy a For a Better day dallamai. A változatosság kedvéért, a svéd DJ-nek is ez a második nagylemeze. Avicii az elmúlt egy évben kicsit visszafogta keményebb témáit, és a lazább hangulatú számokra koncentrált. Bár sokat támadták azzal, hogy sablonos számokat csinál, új albuma, a Stories bizonyítja Avicii sokoldalúságát, és hogy töretlenül a világ top 10 DJ-je között tartják számon. 

 

 

Annak, aki alterebb vonalon mozog, szintén van a hétre pár ajánlatunk

 

Itt van rögtön a zseniális Jack White zenekara: The Dead Weather. A pénteken megjelenő Dodge and Burn a zenekar harmadik nagylemeze. Zenéjükben vegyítik a punk, a blues és pszichedelikus elemeket is. A csapat egy igazi alter supergroup. A White Stripes-ban híressé vált Jack White most elsősorban dobol és énekel, a frontember szerepét pedig az énekes-gitáros Alison Mosshart (The Kills) tölti be, aki egy igazi blues vadmacska. Ettől az albumuktól is igényes és ötletes zenei megoldásokat hallhat az, aki szereti a jóféle lötyögős-alteros bluest.
Az érett és melankolikus alter poprock szerelmeseinek csak október 2-ig kell várniuk az új Editors kópiára. Az angol úriemberek a tőlük megszokott modoros-szintis hanganyaggal térnek vissza. Az aki mostanában kedveli a Foals, vagy a White Lies munkásságát, az biztosan szeretni fogja a kicsit idősebb Editors mély és érzelmes zenei világát. Az In Dream egy nagyon várt lemez. Hála Istennek, már csak egy hetet kell várnunk, hogy teljes egészébe halljuk.

 

Végül, a rock és metál kedvelők is egy elég masszív csomagot kapnak szeptember végére.

 

Két év után visszatér a finn Children of Bodom. Alexi Laiho-éktól elvárt, hogy ledarálják a fejünket a tőlük megszokott északi hideg kegyetlenséggel. Az I Worship Chaos az eddig kijött számok alapján hozza a Bodom-ra jellemző thrash-es/power/death lüktetést sok sok állat szinti szólóval. Október 2! METÁL ,,/
Október másodikát akár metálünnepnek is kikiálthatnánk, hiszen a Bodom-mal egy nap jön ki az új Trivium korong is. A Scilence in The Snow a banda hetedik stúdió albuma, és eddig három szám jelent meg róla, amik nem hozzák a szokásos Trivium zúzást, pedig a 2013-ban hatalmasat robbantó Vengance Falls lemez után elvárható lenne. Ez az album sokkal lágyabb és éneklősebb lesz. Ez ne keserítsen el senkit. A banda az elmúlt két évben átélt pár tagcserét, de Matt Heafy hangja ugyanolyan fasza, a gitártémák pedig továbbra is zseniálisak.
Végül, a nap zenei híre! Megjelent a mindenki által várva várt új Parkway Drive lemez, az IRE. Mától elérhető és kihagyhatatlan. Erről az albumról nem is kell sokat tudni, nem is szükséges. Elég, ha annyit tudunk, hogy Parkway Drive. Ez legyen a garancia a tökéletesen dühöngős metál élményre! Lejjebb görgetve, megérthetitek: ezen nincs mit elemezni, mert KIRÁLY!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére