Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A cseh foci májusban, az orosz júniusban folytatódhat

888.hu

2020.04.28. 14:29

A cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban május végén, az oroszban egy hónappal később folytatódhatnak a küzdelmek.

A tervek szerint május 25-én folytatódhat a játék a cseh labdarúgó-bajnokság első- és másodosztályában, a befejezés pedig júliusra várható. A klubok május 12-én egyeztetnek ismét az újrakezdésről, de az már most biztosnak tűnik, hogy a mérkőzéseket zárt kapuk mögött rendeznék. A Fortuna Ligában hat forduló van hátra az alapszakaszból, amelyet a rájátszás követ.

Az orosz labdarúgó-élvonal vezetői előterjesztették tervüket a megszakított szezon folytatására. Reményeik szerint június 21-én vagy egy héttel később rendezhetnek ismét mérkőzéseket a Premjer Ligában, amelyben március 16. óta szünetel a küzdelem. A korábbi kezdés esetén az első két fordulót két hét alatt pótolnák, majd áttérnének a heti kétmérkőzéses rendszerre. A 28-ai kezdés során viszont már az első hétvége után jönnének a duplameccses hetek. Arról még nem született egyezség, hogy mikortól kezdődhetnek el az edzések, illetve a légiósok milyen egészségügyi feltételek teljesítése esetén térhetnek vissza állomáshelyükre. Abban sem állapodtak meg, hogy a találkozókat nézőkkel vagy zárt kapuk mögött rendezzék meg. A 16 csapatos bajnokságból nyolc forduló van hátra.

Lothar Matthäus, a németek 150-szeres válogatott, világ- és Európa-bajnok labdarúgója a koronavírus-járványnak a futballgazdagságra kifejtett hatásával kapcsolatban kifejtette: a válsággal a társadalomnak és a labdarúgásnak is bizonyos mértékben szembesülnie kell, ami figyelmeztető példaként szolgál. „A jövőben alighanem megpróbálnak nem többet költeni annál, mint amennyire lehetőségük van, és a bevételüknek legalább egy részét félreteszik a nehéz időkre„ – valószínűsítette a korábbi aranylabdás, egykori magyar szövetségi kapitány.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére