Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Budapestről indul világhódító útjára az új divatipari holding

888.hu

2020.06.11. 13:55

Divatipari vállalkozások felvirágoztatására hoz létre Vanguards néven holdingot a GB & Partners tőkealap-kezelő és a máris világhírű magyar divatcég, a Nanushka társtulajdonosa.

Gubicza Ágoston, a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. többségi tulajdonosa és Baldaszti Péter, a Nanushka vezérigazgatója a divatipar jövőjét szem előtt tartva,

együttes erővel hívták életre a Vanguards elnevezésű, nemzetközi szakembergárdával működő divatipari holding társaságot

azzal a céllal, hogy divatipari vállalkozásokat építsen budapesti központtal, de teljesen globális jelenléttel.

A Vanguards a növekvő divatipari vállalkozások felvirágoztatását tűzte ki céljául.

Olyan márkák támogatását, amelyeknek hasonló kihívásokkal kell szembe nézniük, mint amelyekkel a Nanushka is találkozott sikertörténetének kezdetekor – a megfelelő tőkehelyzet kialakításától kezdve a nagykereskedelmi és online értékesítési hálózat kiépítésén és a fizikai értékesítési pontok kialakításán át a kiemelkedő tehetségek toborzásáig.

A platform nagyszerűsége és erőssége abban áll, hogy olyan módon valósítja meg a tudásmegosztást, a szinergiák kihasználását és az erőforrásokkal való költséghatékony gazdálkodást, hogy eközben

minden részt vevő brand meg tudja őrizni a függetlenségét és integritását.

A Vanguards ajánlata egy olyan befektetési és menedzsment-támogatási rendszer, aminek keretében egyszerre és egyenlő hangsúllyal biztosított a részt vevő márkák identitása, függetlensége és növekedése, aminek

segítségével az 1-10 millió eurós bevételi szinttől eljuthatnak az akár 50 millió eurós bevételi szintre,

vagy magasabbra. 2020 júniusától olyan márkák élvezik már a Vanguards struktúra előnyeit, mint a Nanushka és az Aeron, valamint a divatipari kereskedelmi szoftvercég, az Arkiv Group.

Ahogyan Baldaszti Péter fogalmaz,

a Nanushka és a GB & Partners az elmúlt 4 évben végigjárta a növekedési skála összes állomását

és szembenézett mindazokkal a kihívásokkal, amelyekkel egy 700 000 eurós árbevételről 30 000 000- euróra növekvő márka szembenézhet a gyors bővülés alatt.

A Vanguards által egy olyan platformot szeretnénk kiépíteni, amelynek segítségével ez a siker más márkák számára is megvalósíthatóvá válik.

„Az Eximbank Exportösztönző Magántőkealapjából származó finanszírozással, biztos pénzügyi háttérrel, stratégia alkotással, vállalat- és szervezetépítéssel segítjük a növekedési lehetőséggel rendelkező divatipari vállalkozásokat” – emelte ki Gubicza Ágoston, a GB & Partners többségi tulajdonosa, a Nanushka igazgatóságának tagja. A tudásmegosztás, vállalkozói gondolkodásmód, a kreativitás és a fenntarthatóság fókuszban tartása a Vanguards kulcsfontosságú alapértékei, amelyek megvalósulása mind stratégiai, mind pedig operatív szinten is biztosított.

A cégcsoport vezetése a legkiválóbb nemzetközi szakemberekből áll,

az akvizíciós alelnöki tisztséget Francesco Giannaccari a Gucci és a Tom Ford márkák korábbi COO-ja tölti be, a csoport szintű CFO Jonathan Wood a Tiffany márka EMEA területért felelős pénzügyi igazgatói pozíciójából csatlakozott a társasághoz, a Tiffany előtt pedig 10 éven át a Gucci Groupban töltött be csúcsvezetői pozíciókat a pénzügyi menedzsmentben.

A divatipari holding tovább fogja erősíteni Budapest egyre jelentősebb szerepét a kreatívipar nemzetközi porondján és hozzá fog járulni a szektor jelentős erősödéséhez, valamint a magyar tehetségek itthon tartásához.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére