Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha van fesztivál ami mindig meg tud lepni, az a Strand

Horváth József György

2016.08.01. 18:58

Vedd fel a Balaton ritmusát, búcsúztasd el a nyarat Zamárdiban augusztus 24-tõl 27-ig, a Strand fesztiválon.

Idén már negyedik éve, hogy Zamárdiban búcsúztathatjuk el a nyarat a Strand fesztiválon. Az elmúlt három év szenzációs volt. Mikor 2013-ban először hallani lehetett a Strandról, az a szóbeszéd járta, hogy egy sima Sziget utáni levezető buli lesz. Nos, akik ezt hangoztatták tévedtek. A Strand feszt ugyanis jelenséggé nőtte ki magát, ritka, egyedi és nagyon szerethető jelenséggé. Ma Magyarországon hatalmas szükség van az olyan fesztiválokra, mint a Strand, vagy a B.my.Lake.

Szükség van olyan kisebb méretű, nem túlzsúfolt fesztiválokra, ahol kényelmesen ellehet az ember, ahol a Balaton partján, nyugiban töltheti az egész másnapos délutánját, aztán este újra a legjobb előadókra bulizhat. És ebben rejlik a Strand fesztivál nagy ereje: a kényelemben, mert az kérem 10/10.

Ha esetleg már bérleted van a B.my.Lake-re, akkor sem kell elkeseredned! A két fesztivál egymás szomszédságában van, így akár kényelmesen ingázhatsz is a helyszínek között. Ha mind a két fesztivál érdekel, akkor javasolt a kombinált bérlet megvétele.
A Strand a meglepetések fesztiválja

Az ember azt gondolná, hogy egy Volt, egy Sound és egy Sziget után már nagy durranás nem történhet a nyáron, erre jön a Strand és bebizonyítja, hogy igenis van élet - vagyis buli - a Sziget után. 2013-ban a Fall Out Boy-al és Yonderboi-al erősítettek, aztán 2014-ben ráraktak még egy lapáttal: akkor a Papa Roach és a Knife Party szedte le a fesztiválozók fejét, az utolsó napon pedig John Newman, a soul és a breakbeat ifjú titánja táncoltatta meg a strandolókat. Tavaly minden eddiginél combosabb repertoárral készültek: Simple Plan, New Found Glory, All Time Low, House of Pain és Steve Aoki. Ugyanakkor ne feledkezzünk el azokról a hazai előadókról se, akik nélkül ez a fesztivál nem lenne olyan, amilyen:

ZSENIÁLIS.
Idén két nagyszínpad és öt másik bulihelyszín várja a fesztiválozókat, jobbnál jobb programokkal.

A 2016-os merítésből érdemes megemlíteni, a tavalyi év legszívszorítóbb albumával büszkélkedő brit Hurts zenekart, kiknek rózsadobálós és mikrofonállvány-törős bulijai minden alkalommal feledhetetlenre sikerülnek, de ott lesz még Zamárdiban a szakítós zenék királya Tom Odell is. A rocker szakasz nagy örömére színpadra lép majd az Asking Alexandria, a Hollywood Undead és természetesen a Tankcsapda. A veretésre vágyók pedig ne hagyják majd ki a Chase & Status, a Lost Frequencies és a kiváló Cloud 9+ koncertjét.

De nyugi, lesz itt még sok minden más: a magyarok közül érdemes megemlíteni a nagyokon kívül a Run Over Dogs-ot, a Bagossy Brothers Company-t, a Fran Palermot, Freddiet és Odettet is.

Aki lightos pötyögésre vágyik, annak augusztus 25-én csütörtökön javasolnánk Jamie Woon-t, a jazz szerelmeseinek pedig az elektro swing királynőjét, a holland Caro Emerald-ot ajánljuk, aki augusztus 27-én szombaton lép majd a Strand második nagyszínpadára.

Ezen a fesztiválon minden adott, hogy még egyszer utoljára kiengedd a gőzt szeptember előtt. Így a Strand után feltöltődve várhatod a következő szemesztert.

Ott találkozunk!
<888

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére