Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Johnny Depp lesz a fõgonosz az új Harry Potter-filmekben?

Kékes Viki

2016.11.02. 17:51

Tegnap hozta nyilvánosságra a Warner Bros, hogy a valaha szebb napokat látott színész fontos szerepet kapott a Legendás állatok és megfigyelésükben.

A november 18-án debütáló Harry Potter előzményfilmbe Depp csak egy rövid cameo erejéig ugrik be, de úgy hírlik, hogy a folytatásokban már komoly szerepet szánnak neki. Õ játssza majd a főgonoszt, Gellert Grindenwaldot.

via GIPHY

Johnny Depp az utóbbi időben elsősorban nem színészi teljesítményével, hanem magánéleti botrányaival került az érdeklődés középpontjába. Ráadásul legutóbbi munkái sem sikerültek túl jól, mind a kritikusok, mind a rajongók utálták például a Transzcendenst vagy a Mordecait.

Elsősorban ennek köszönhető, hogy a Harry Potter rajongók elég alaposan kiakadtak a hír hallatán a Twitteren. A többség úgy gondolja, hogy egy olyan ember, aki bizonyítottan bántalmazta a feleségét, nem érdemli meg, hogy szerepet kapjon (ráadásul ilyen fontos szerepet) a Potter-univerzumban. 

A hírt a stúdió még nem erősítette meg, de ha fellátogatunk a színész IMDb oldalára, az öt részesre tervezett széria második része is szerepel már filmjeinek felsorolásánál. Kérdés, hogy a rajongók reakcióit látva meggondolják-e magukat a Warner fejesei. 

via GIPHY

Ha kitartanak Depp mellett, mi nagyon szurkolunk majd neki, elvégre olyan legendás karaktereket személyesített már meg, mint Ollókezű Edward vagy Jack Sparrow kapitány. Ha összeszedi magát, egész biztos zseniális főgonosz lesz belőle. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére