Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magnum Pleasure Store: jégkrém háromszoros áron, mert maréknyi szórat van rajta

Tóth Dalma

2019.07.15. 16:28

Hogy mit ad a Magnum Pleasure Store? Lefordítjuk a jól megszerkesztett marketingszöveget: vegyél egy jégkrémet háromszor annyiért, mint amennyibe a boltba kerül, cserébe raknak rá neked egy maréknyi szóratot, amit te választhatsz ki.

A Magnum Pleasure Store-t az Allee egyik végében találjátok. Igazából egy nem túl nagy, ellenben dizájnos pultból áll az egész, amire kipakolták a szóratokat, a bevonatokat és a pénztárgépet. Meg persze készítettek egy külön fotósarkot, ahol elkészítheted a tökéletes képet a Magnumodról, Instán megosztva pedig hírét viheted a boltnak. Kész is a tökéletes reklám. Persze nyereményjáték is van, amin vagy újabb jégkrémet, vagy balatoni vitorlázást nyerhetsz.

Visszatérve, mi a dolgod, ha be szeretnél szerezni egy ilyen egyedi Magumot? Először is fizetsz a pénztárnál, tíz forint híján 1300 forintot egy darab jégkrémért. Majd 13-féle szóratból választasz maximum hármat, amikből 1-2 kávéskanálnyit raknak egy shakerbe és összekeverik. Az alap mindenkinek ugyanolyan, csak vaníliásat lehet választani. Csokibevonatból és öntetből viszont háromfélét: ét-, tej- és fehércsoki a felhozatal. Mi a csokoládékorongból nem választhattunk, abból csak ráraktak egyet, de állítólag abból is van fehér- és tejcsokoládés változat. Egyébként az egész folyamatot a pult mögött álló emberek végzik, akik a vaníliás alapot belemártják a kiválasztott csokibevonatba, majd rárakják a szórást és a csokikorongot, végül a kezedbe nyomják, te pedig készítheted a képeket.

Nem is lenne rossz ötlet, hogy „készítsd el a saját Magnumod”, ha legalább tényleg én készíthetném, nem pedig csak arról szólna az egész, hogy ki kell választanom a szóratot. Ennyi erővel egy fagyizóba is elmehetek, ahol a 20-féle ízből kiválasztom, hogy milyet kérek, a pultos meg majd kiméri a gombócokat. Ráadásul mindezt olcsóbban. Egy általad „készített” Magnum 1290 forintba kerül. Ha jól emlékszem, a boltban kb. 500 forint egy, és akkor legalább választhatsz csokis, kókuszos vagy éppen málnás alapot is. De gondolom azért kerül ennyibe, mert három ember asszisztál a jégkrém elkészítéséhez. Egy kisebb tenyérnyi Magnumon nem sok szórat fér el, így nem valószínű, hogy ez dobja meg az árát. Viszont legalább hozzák a megszokott ízt, az alapanyagok minősége rendben van, valamint a csoki is ropogós. Egyszer ki lehet próbálni, de nem az jutott eszembe a jégkrém után, hogy ide még biztos visszatérek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére