Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még a csöcsök sem mentik meg a Got Talentet az unalomtól

2015.11.29. 13:36

Az RTL Klubtól már megszokott modern, színes, led falas stúdió színpadára előbb a műsorvezetők, majd a zsűri érkezik. Horgas dekoltázsától kiég a szemem, ember legyen a talpán aki képes lesz odafigyelni arra mit mond.

Miközben a fuvolaművészből végzet asszonyát faragtak, szegény Kovács Patríciára ráhúztak egy zsákot, amitől 10 évvel idősebbnek és 20 kilóval többnek tűnik. Csuja Imrét borbélyhoz küldték és rápakoltak egy szemüveget a stylistok. Jól áll neki amúgy. Márkó zakója nekem bejön.

Táncos produkcióval kezdünk, én speciel nem emlékszem a New Dance World elnevezésű formációra, de mentségemre szóljon, hogy sok hasonló csapatot láthattunk az előválogatókon. Engem most sem győztek meg a srácok, itt-ott untam, sok ilyet láttunk már. Haladjunk.

Csuja kedvencei jönnek, az Infusion Trio. Depeche Mode egyveleget (Personal Jesus, People are people és Question of time) hoztak magukkal, és sajnos sokkal gyengébbek, mint az előválogatón. Mondom ezt úgy, hogy Dave Gahan csapata igen komoly hatással volt a kamaszéveimre anno. A zsűrinek tetszik, Horgas Eszter pedig jelzi, hogy ismeri a trió egyik tagjának édesapját. Úgy tesz, mintha ez ugyanolyan súlyú lenne, mint régi barátainak továbbjuttatása a múlt héten. Én továbbra is azt mondom, hogy az nagyon nem volt oké.

Jön a maníros mesemondó kislány, bocs, de ezt skippelem, képtelen vagyok újra megnézni.  Nincs XXI. századi műsor valamilyen social médiás platform használata nélkül, az első reklámblokk előtt ezért felolvasnak néhány nagyon vicces (nem) Twitter-üzenetet:

A ph-értékek után jön a Wallkings, nekem ők az elsők, akiket szívesen elnézegetek pár percig, ez a produkció legalább ötletes. Ugyanez az öt kigyúrt fiúból álló Hot Men Dance formációról nem mondható el. Nekik még az ütemre egyszerre mozgás sem jött össze, a maradék (dagadó mellizmok és a farokmarkolászás) helye pedig nem egy tehetségkutató, hanem a chippendale show.

Az elmaradhatatlan reklámblokk után a Dirty Led Light Crew-val megyünk tovább. Rájuk speciel emlékszem az előválogatóról, éppen ezért a produkció nem jelent sok újdonságot. Badár Sándor fia, Tamás következik, és jó érzékkel Horgas Esztert (csöcsök!) választja segítségül a kártyatrükk bemutatásához. Nem rossz amúgy, csak valahogy nem illik ide, bár lehet, hogy éppen ez lesz, ami mellette szól a sok táncos, csilli-villi produkció között.

A műsor végére a bringás Orbán Gábor, a borzasztóan hamisan, cserébe meztelenül éneklő (csöcskontent!) Niabe Doriane és a Tűzmaradak maradtak.

Szegény Tűzmadaraknak már esélyük sincs arra, hogy odafigyeljek rájuk, de ennyi műsoridő után még a zsűri is elkezdte unni az egészet. Mi is.

Mégis tovább húzzák az időt, újabb Twitter-üzenetekkel és a Válótársakat promózó Oláh Gergővel. Az eredményhirdetésre már minden türelmem elfogy, három óra kibírhatatlanul sok ebből. Végül a Dirty Led Light Crew, Czuczor-Gidai Zsófi és Badár Tamás jut tovább. Gyűjtöm az erőt a következő adásra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére