Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Melania Trump: aki szexuális zaklatással vádol egy férfit, mutasson bizonyítékot

Csordás Bettina

2018.10.11. 11:10

Az amerikai elnök felesége, Melania Trump szerint a férfiakat szexuális bántalmazással vádoló nõknek bizonyítékokat kellene felmutatniuk, az állítólagos szexuális bûncselekmények esetén pedig nemcsak a nõi oldalt, de a férfiak nyilatkozatait is meg kellene hallgatni.

A first lady az ABC Newsnak a Good Morning America című műsor szerdai adásában nyilatkozott.

Támogatom a nőket abban, hogy hallassák a hangjukat, de a férfiaknak is meg kell adnunk a lehetőséget, ugyanúgy meg kell hallgatnunk őket is"

– mondta Melania Trump, majd hozzátette

én a nők mellett állok, de bizonyítékokat kell bemutatniuk, a puszta állítás nem elég."

Korábban az amerikai elnök, Donald Trump, legutóbb pedig a legfelsőbb bíróság bírájának megválasztott republikánus Brett Kavanaugh elleni vádaktól volt hangos a sajtó, és releváns bizonyítékok nélkül zajlott ellenük a karaktergyilkosság.

A média néha túl messzire megy. Legtöbbször egyáltalán nem korrekt, nem hiteles módon, konkrét bizonyítékok nélkül, egyoldalúan ábrázolja a történeteket"

– hangsúlyozta az amerikai elnök felesége.

A MeToo-kampány kezdetén a nők nyilatkozatai megkérdőjelezhetetlennek tűntek. Akit egy nő megvádolt, az egyértelműen elkövető volt, a nő pedig az áldozat. Egy évvel a szexuális zaklatási hullám tombolása után még mindig bőséges #metoo címkét szolgáltat a média. Manapság azonban már több a kérdőjel a nők kinyilatkoztatásai kapcsán. Számos híresség kelt a férfiak védelmére, mára egyre gyakrabban válik a politikai karaktergyilkosság eszközévé a MeToo-mozgalom.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére