Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Úristen, de fasza ez a nap

888.hu

2015.10.20. 15:02

A mai napra eddig igazán nem lehet panasz: kikerült a netre Az ébredõ Erõ friss elõzetese, a Netflix pedig bejelentette, hogy újjáéleszti az egyik kedvenc sorozatomat, a Gilmore Girls-t.

El sem hiszem mennyire királyul alakul ez a mai nap!

A reggeli kávém mellé az új Star Wars előzetest csekkoltam, most meg azt olvasom, hogy a Netflix feltámasztja az egyik olyan sorit, amit vicc nélkül bármikor, bárhol meg tudok nézni, annyira imádom.

A magyarra nagyon szerencsétlenül fordított - emiatt hiszik sokan azt, hogy valami nyálas csajsorozatról van szó - Szívek szállodája sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2007-es befejezése óta/ellenére is masszív és hűséges rajongótábora van. Nem véletlen, hogy idén combos nézettséget produkált a Netflixen.

A világ legnagyobb online videótékája most úgy döntött, kapnak a lányok további 4, egyenként 90 perces részt.

Külön öröm, hogy a hírek szerint visszatér a sorozathoz Amy Sherman-Palladino, akinek a távozása után szerintem már nem volt az igazi a GG. Ha ő írja majd az új részeket, akkor tuti nem fogunk csalódni.

Ha hinni lehet a hírt nyilvánosságra hozó The Hollywood Reporternek,

már javában folynak a tárgyalások a két főszereplővel, Lauren Grahammal és Alexis Bledellel,

a Sookie-t alakító Melissa Mccarthy visszatérésében azonban ne nagyon reménykedjünk. A már Oscar-díjra is jelölt Mccarthy az elmúlt 9 év során igazi szupersztárrá nőtte ki magát, nem valószínű, hogy lesz ideje a GG-re. (Én azért egy cameo-ban nagyon reménykedek, szép gesztus lenne a rajongók felé.) Sajnos Edward Hermann tavaly elhunyt, ezért Richard Gilmore-t egész biztosan nélkülözniük kell majd sajnos. Õk biztosan nem örülnek túlzottan ennek, de a sorozat többi fontos szereplője nem igazán tudott nagy karriert befutni, kizártnak tartom hogy ne térnénk vissza, méghozzá boldogan.

Akárcsak mi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére