Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888

2020.10.15. 19:59

Hadházy bizonyítékokkal állt elő a simlis Bíró László ügyében | A kormány kész átvállalni a Lánchíd felújítását a fővárostól | A magyarok többsége szerint az LMBTQ-életvitel magánügy | Orbán Viktor megérkezett Brüsszelbe.

Minderről a magyar miniszterelnök Facebook-videójában számolt be, miután megérkezett Brüsszelbe.

„Reményeim szerint kapunk jó híreket arról is, hogy mikor lesz vakcina, milyen sorrendben és hogyan lehet ahhoz majd hozzáférni, ideértve a magyarok lehetőségeit is” – jelentette ki Orbán Viktor Brüsszelben, ahová az elsősorban a koronavírusról, a járvány elleni közös védekezésről szóló miniszterelnöki találkozóra érkezett.

További részletek a kormányfő videójában.

A kormánypárti sikert hozó vasárnapi szerencsi időközi választás után Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő azzal állt elő, hogy a Bíró Lászlóról kiderült disznóságokon túl egyéb mutyikról is tudomása van. Azzal, hogy Hadházy nem árulta el a választás előtt, mit tud, ő is a baloldal cinkosává vált, és természetesen, ahogy arra számítani lehetett, a baloldali politikusok nekimentek az egykori LMP-snek, és bizonyítékokat követeltek.

Most megkapták, amit akartak, ugyanis a korrupció ádáz ellensége Facebook-oldalán tette közzé bizonyítékait.

A bejegyzés elején kicsit simogatta rokonát, Márki-Zay Pétert, „2022-zött” egyet, majd jöhetett az érdemi rész.

A szó szerint legszegényebbeknek szánt pénzt elfolyató, jól menő vállalkozók és dúsgazdag ügyvédek által létrehozott »szociális szövetkezetről« a 444 cikke részletesen beszámol, az itt közzétett dokumentumrészletek ezekhez a tényekhez adnak néhány aláfestést, illetve néhány újabb bizarr részlettel egészítik ki azt”

– magyarázta Hadházy.

Az egyik általa közzétett dokumentum szerint a szövetkezet alapítói azt állítják magukról, hogy ők hátrányos helyzetű emberek, akik munkahelyet akarnak saját maguknak teremteni, és saját szociális helyzetükön akarnak kicsit javítani.

A teljes cikk ITT olvasható.

A Századvég friss kutatása a magyar emberek véleményét vizsgálta a „Meseország mindenkié” című kiadványról, valamint a kiskorú gyermekeket érintő – a szexuális irányultsággal és a nemi identitással kapcsolatos – felvilágosító tevékenységről.

Megjegyzik, hogy a magyar társadalom értékstruktúrájában központi helyet foglal el a gyermekek védelme, illetve harmonikus nevelkedésük biztosítása. Ezt bizonyítja az is, hogy

a megkérdezettek 91 százaléka aggasztónak ítéli a jelenséget, hogy a kisgyermekek a médiában, valamint az online felületeken jelenleg is túl sok, az életkoruknak, érettségüknek nem megfelelő tartalommal találkozhatnak,

ezzel szemben mindössze 7 százalékuk véli úgy, hogy ez nem jelent problémát.

 

A kormány kész fejlesztéseket és azok költségeit átvállalni a fővárostól, de nem támogatja az adóemelést és Budapest eladósítását – mondta Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Fürjes Balázs közölte: a kormány egy konstruktív javaslattal érkezik a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa csütörtök délutáni ülésére.

Ha a főváros élni kíván vele, a kormány segítséget nyújt a fővárosi önkormányzatnak, és ez lehetővé teszi az eladósodás, az adóemelés elkerülését, valamint biztosítja a fejlesztések megvalósítását.

Azt javasolják, hogy

ne legyen újabb hitelfelvétel, ne legyen adóemelés, ne legyen „Karácsony-adó”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére