Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Regisztrálni lehet a vakcinára hamarosan, jön a BLM-szobor Ferencvárosban

888.hu

2020.11.27. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádiónak adott mai interjújában leszögezte, hogy hiába akarják az EP-képviselők és a Soros-hálózat politikai kérdésekkel összekötni a válságkezelést, Magyarország és Lengyelország kitart a vétó mellett. Szólt arról is, hogy mi meg fogjuk tudni védeni a nemzeti szuverenitásunkat, meg tudjuk védeni az országainkat a bevándorlástól. A koronavírus elleni vakcináról elmondta, hogy december-január környékén kell bevezetni azt az oltási tervet, amikor még kevesebb vakcina érkezik majd, mint amennyi az igény. A torlódás elkerülése érdekében előjegyzésbe vetethetik magukat az emberek, ez a program a jövő héten indulhat. Levélben és interneten lehet majd regisztrálni.

Orbán Viktor: Sorosnak semmilyen befolyása nem lehet Európára

„Mindent megfontoltunk, mindent meggondoltunk„ – szögezte le az EU hétéves költségvetése és a válságkezelési csomag ellen emelt magyar és lengyel vétóról Orbán Viktor magyar kormányfő. Már júliusban jelezték, hogy többen nagy bajban lehetnek a második hullámban, főleg gazdasági téren. Minden politikai vitát félre kell tenni, mondta az egyik tábor, míg a másik oldal összekötötte volna [...]

Miközben az egész ország a koronavírus-járvány elleni védekezéssel van elfoglalva, Ferencváros baloldali városvezetése ismét a legégetőbb ügyekkel van elfoglalva.Az Origo szerint Baranyi Krisztina, a kerület polgármestere nyilvánosságra hozta a 602/2020. (XI. 23.) számú önkormányzati határozatot, amelyből kiderül, hogy kik nyerték a közterekre kiírt nyílt „Public Art” pályázatot. Ebből a dokumentumból tudhatjuk, hogy Baranyi az amerikai szélsőbaloldali Black Lives Matter (BLM) mozgalomnak akar szobrot állítani a kerületben.

Baranyi Krisztina a szélsőbalos Black Lives Matternek akar szobrot állítani

Miközben az egész ország a koronavírus-járvány elleni védekezéssel van elfoglalva, Ferencváros baloldali városvezetése ismét a legégetőbb ügyekkel van elfoglalva. Az Origo szerint Baranyi Krisztina, a kerület polgármestere nyilvánosságra hozta a 602/2020. (XI. 23.) számú önkormányzati határozatot, amelyből kiderül, hogy kik nyerték a közterekre kiírt nyílt „Public Art„ pályázatot.

69 évesen elhunyt Balázs Fecó, a Korál legendája, miután súlyos állapotban kórházba került koronavírus-fertőzés miatt.

Elhunyt Balázs Fecó

A hírt az Apostol együttes közölte a közösségi oldalán. „Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól. Balázs Fecó Nyugodj Békében. Az Apostol együttes tagjai mély fájdalommal búcsúznak tőled” – írták. A legendát Orbán Viktor miniszterelnök is búcsúztatta. „Isten Veled, Barátom!„ – írta közösségi oldalán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére