Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A mai nap legfontosabb hírei

7:59

2020.05.03. 19:59

Agyonverte alkoholista fia Szilágyi István színművészt; több európai országban újraindul az élet; 2998 magyar fertőzött.

Koronavírus: 2998 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg, viszont az új megbetegedések száma rég volt ilyen alacsony. Szomszédaink közül Szlovéniában ma egyetlen új fertőzöttet sem azonosítottak. Olaszország tizenkilencre lapot húz, és holnaptól újraindítja az életet. Nagy-Britannia is túl van a nehezén.

Operatív Törzs: szeptemberre elérhetővé válthat több oltóanyag is. Az érettségi vizsgák biztonságosan meg lesznek tartva, mindenkinek jut maszk, nem zsúfolják össze a vizsgázókat, de a diákok továbbra is dönthetnek úgy, hogy ősszel teszik le azt.

Tragédia: ma reggel brutálisan meggyilkolták Szilágyi Istvánt. Az idős színművészt vélhetően a fia verte agyon, akit a rendőrség nyomban, még a helyszínen őrizetbe vett. A fiú már korábban is bántalmazta édesapját.

Családpolitika: egyre több anya mer gyermeket vállalni. Az ezer 20-39 éves nőre jutó születések száma 14 százalékkal emelkedett, ami egyedülálló eredmény Európában.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére