Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fia ölte meg az ismert színészt, Szilágyi Istvánt

888, MTI

2020.05.03. 13:50

Tragédia.

Megöltek egy férfit Budapest XVII. kerületében, a rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt – közölte a rendőrség vasárnap a honlapján. Több hírportálon megjelent információ szerint a gyilkosság áldozata Szilágyi István színművész.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esetről kiadott közleményében azt írta, vasárnap reggel 7 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a XVII. kerületi X. utca egyik családi házában egy férfi bántalmazza apját. A rendőrök a helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, aki ellen a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást – közölték.

A Magyar Nemzet információi szerint a házból reggel 8 óra tájban elvitték a rendőrök a színművész 49 éves fiát, aki három éve már brutálisan megverte az édesapját, s akkor felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték tette miatt.

A lap úgy tudja, hogy a színművészt és feleségét a Baptista Szeretetszolgálat támogatta az utolsó hónapokban, legutóbb május 1-én voltak nála.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére