Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ellenzéket a hatalomtól, az LMBTQ-lobbit és a migránsokat hazánktól kell távol tartani

888.hu

2022.01.17. 19:59

Jó oka van így gondolnia minden magyarnak. Ha valaki mégis kételkedni merészelne, arra a mai írásaink adhatnak megfelelő válaszokat.

 

Az ellenzék sok dolgot szokott állítani. Egyrészt ugye nincs olyan hogy migráció, hiszen az álprobléma, továbbá nincs LMBTQ propaganda se. Ha meg léteznek, az ugye nem vagy nem tud, vagy még egyenlőre nem jött még be a határainkon belülre.

Ez lenne a cél, hogy ez az állapot meg is tudna maradni április 3 után is!

Azonban ma járta be a sajtót az a hír, hogy szombaton már második alkalommal kellett embercsempész miatt fegyvert rántani a határőröknek. Továbbá az bevándorlás jelensége az egész világon aktuális, a próbálkozások száma hazánkban se csökkent. Sőt, talán az embercsempészekkel együtt egyre inkább agresszívabbá kezdenek válni. Ezt bizonyítja az is, hogy ma a magyar-osztrák határon egy embercsempész lelőtt egy osztrák határőrt.

Miközben Angliában egy olyan afrikai migráns fogadtak be, aki korábban Ausztriában elkábított, megerőszakolt és halálra fojtott egy 13 éves kislányt. Brüsszelben pedig hónapok után pár napja ki tudták tessékelni a migránsokat egy templomból, amelyet még tavaly januárban stipi-stopiztak le, a helyiek nagy elégedetlenségére. Felgyorsították az illegális bevándorlók törvényes tartózkodási kérelmének elbírálását, többségük pedig nem távozniuk kell az országból.

Az LMBTQ propaganda is terjeszkedik – szerencsére ez a jelenség még csupán elvétve van jelen hazánkban, a gyermekvédelmi népszavazással pedig szeretnénk minél távolabb tartani magunktól. A Cosmopolitan címlapja is a jóemberkedés áldozatául esett azzal, hogy hogy egy transznemű illesztettek oda, hogy az ártatlan, naiv szemek mindenképp megakadjon rajtuk. Csepp reménysugár jelent az, hogy Dél-Dakotában a szenátus államügyi bizottsága megszavazott egy törvényjavaslatot, amely megtiltaná azt, hogy a biológiai férfiak versenyezzenek az iskolák női sportligáiban. Reméljük, hogy a törvényjavaslatból a jövőben elfogadott törvény is válhat...

Ezen globális válságjelenségek mellé még kijut nekünk, magyaroknak a baloldali ellenzék jelensége is. Ma kikerült egy felvétel Karácsony Gergely autójáról, amely ismét a buszsávban közlekedett.

Vajon most se volt éber állapotában?!

Márki-Zay Péter pedig állandó témát nyújt a publicistáinknak – Horváth K. József a magabiztosságáról, Bohár Dániel pedig a gyámság alá helyezéséről írt.

Jókat fogunk még szórakozni az ellenzéken! És hol van még április 3-a....

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére