Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bill Gates és a járvány vége, a kettős mérce és Soros Gyuri bácsi

888.hu

2021.12.11. 19:59

Ráadásul közel tízezer ember életét mentették meg a koronavírus elleni oltások Magyarországon.

 

A Covid-19 világjárvány „akut szakasza” 2022-ben véget ér – jósolja blogjában Bill Gates, a Microsoft milliárdos alapítója, aki az Omicron-változat térnyerését is „aggályosnak” tartja.

Lehet, hogy butaság lenne újabb jóslatot tenni, de úgy gondolom, hogy a világjárvány akut szakasza valamikor 2022-ben véget ér”

– javasolta a milliárdos a GatesNotes blogjára írt bejegyzésében.

 

A Századvég azt közölte szombaton az MTI-vel, hogy a 30 országban 30 ezer fő megkérdezésével készített Európa Projekt 2021 kutatása szerint főként a volt szocialista országokban, ahol a lakosságban még frissen él a diktatúrák emléke és a szabadság megszerzésének élménye, az emberek jelentős (61-23 százalék) arányban

elfogadhatatlannak tartják a politikai alapon működő cenzúrát.

Azt írták, hogy az ilyesfajta cenzúra elfogadottságában jelentős különbség mutatkozik az alapítók és XX. századi csatlakozók, valamint a volt szocialista országok lakosainak a válaszai között. Az alapítók és XX. századi csatlakozók mindössze 53-31 százalék arányban utasítják el a felhasználói tartalmak politikai alapú törlését, ezzel szemben a volt szocialista országokban az „elfogadhatatlan” válaszok száma közel háromszorosa az „elfogadható” válaszokénak.

 

Az első magyar kutatás, amely a hazánkban alkalmazott oltások eredményességét vizsgálta, egyértelműen megállapította: két védőoltás 88-98 százalékra emeli a védelmet a betegség halálos kimenetele és 69-89 százalékra a fertőzéssel szemben.

A közleményben kiemelik: „igen magas, 97.52 százalékos hatásosságot mértünk a Sputnik-V oltás esetében”.

Ez azt jelenti, hogy az orosz vakcinával oltottak

hússzor kisebb eséllyel haltak meg

a harmadik hullám során, mint az oltatlanok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére