Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2016.04.08. 19:59

Elítélték Simon Gábort; baloldali szál az iskolaszövetkezeti botrányban; Vona Gábor antiszemitákat méltat.
Elítélték Simon Gábort

Elítélték Simon Gábort, az MSZP egykori elnökhelyettesét. A volt politikust társtettesként, folytatólagosan elkövetett csalás és bűnsegédként elkövetett hamis magánokirat felhasználása miatt kétszázezer forint pénzbüntetéssel sújtotta a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Ezzel párhuzamosan egy másik eljárás is folyik Simon Gábor ellen. 2014 februárjában látott napvilágot a hír, hogy az MSZP volt elnökhelyettese több száz millió forintot tart egy bécsi számlán, és azt nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában.

Baloldali szál az iskolaszövetkezeti botrányban

Továbbra is rengeteg olyan diák van, akiket nem fizetett ki a multinacionális vállalatokkal szerződésben álló Studentka Work iskolaszövetkezet. A multinacionális vállalatok azonban nem közvetlenül szerződtek az iskolaszövetkezettel. A vállalkozások között a kapcsolatot a Human Operator Zrt. tartotta, így a multik ennek a cégnek utalták át az összegeket. Ennek a cégnek az igazgatósági elnöke Czeglédy Csaba szombathelyi szocialista politikus. Czeglédyt 2001-ben jogerősen adócsalásért is elítélték.

Vona Gábor antiszemitákat méltat

Egy, a magyar neonácik által gondosan megszerkesztett és lefordított útmutató részletes betekintést nyújt egy olasz antiszemita gondolkodó, Julius Evola világába. A magyar nyelven kiadott gyűjteményes könyvecskébe válogatott Evola-szövegek részletekbe menően taglalják többek között Hitler tevékenységét is. A könyv a Mein Kampfot például a „legmegújítóbb erő lendületének a magjaként” értékeli. A szerző szerint az antiszemitizmusnak létjogosultsága van napjainkban is. A könyvhöz pedig nem más, mint a Jobbik elnöke, Vona Gábort írt elismerő sorokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére