Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2016.10.28. 19:59

Orbán: Brüsszel nem megállítani akarja a migrációt; a vallonok rábólintottak: lesz kereskedelmi megállapodás Kanadával; Magyarországot beválasztották az ENSZ Emberi Jogi Tanácsába. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Orbán: Brüsszel nem megállítani akarja a migrációt

Mindig én vagyok a feketelábú, ha migránskérdésről van szó, ezért rendszerint felszólalok az uniós csúcstalálkozókon, ha erről van szó - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Brüsszel nem megállítani akarja a migrációt, hanem együtt élni vele – jelentette ki a miniszterelnök. Azt is mondta, hogy határvédelemre például arányaiban többet költünk, mint Németország. Közölte: nem számít arra, hogy a Jobbik megszavazza az alkotmánymódosítást, hiszen azt egy feltételhez kötötte, ami nem fog teljesülni a kitűzött határidőre. Mint fogalmazott: nem lehet 3,3 millió embert ugráltatni úgy, ahogy a Jobbik fütyül.

A vallonok rábólintottak: lesz kereskedelmi megállapodás Kanadával

A szabadkereskedelmi megállapodást eredetileg a csütörtökre tervezett EU-Kanada csúcsértekezleten írták volna alá, a belgiumi Vallónia tartomány hetekig tartó vonakodása miatt azonban a belga szövetségi kormánynak nem volt meg a felhatalmazása az egyezmény aláírására, ezért a találkozót lemondták. A belga regionális kormányzat végül csütörtökön megállapodott a brüsszeli központi kormánnyal az aláírás feltételeiről.

Magyarországot beválasztották az ENSZ Emberi Jogi Tanácsába

Az ENSZ Közgyűlésének szavazásán Magyarország 144 voksot kapott. Idén 14 tag megválasztásáról döntött a testület. Szaúd-Arábiát újra beválasztották a testületbe, míg Oroszország nem kapott elég voksot. Az oroszok helyett így a horvátok jutottak három éves mandátumhoz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére