Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Este 7:59

Sümeghi Lóránt

2017.07.10. 19:58

Orbán Viktor kormányfõ Arthur Schneier fõrabbit látta vendégül; A szegediek 86 százaléka elszámoltatná Botkát; Dzsihadistákhoz hasonlította a német belügy a szélsõbaloldali tüntetõket; Licitálj rá a 888-ra! Ezek a nap legfontosabb hírei!
Orbán Viktor kormányfő Arthur Schneier főrabbit látta vendégül

A miniszterelnök és a főrabbi tárgyalásán megállapították: a világ konfliktusai mögött vallási okok is meghúzódnak, így a különböző vallások hívei között ma már nem csupán toleranciára van szükség, hanem kölcsönös tiszteletre és elfogadásra is. A főrabbi megelégedését fejezte ki amiatt, hogy a magyar kormány felelősséget vállal minden egyes magyar állampolgárért. Orbán Viktor és Arthur Schneier egyaránt nagy jelentőségűnek nevezte, hogy a jövő héten – a kommunizmus összeomlása óta először – Izrael állam miniszterelnöke Magyarországon hivatalos látogatást tesz.

A szegediek 86 százaléka elszámoltatná Botkát

Közvélemény-kutatáson kérdezte a Fidesz a szegedieket Botka László MSZP-s polgármester, miniszterelnök-jelölt vagyonosodásáról, a válaszadók 86 százaléka szerint a szocialista politikusnak el kellene számolnia luxustárgyairól. Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő ezzel kapcsolatban Szegeden azt mondta: az emberek tudnak arról, hogy olyan luxustárgyak vannak Botka László tulajdonában, amelyeket korábban nem vallott be vagyonnyilatkozatában. A kereszténydemokrata képviselő ezért azt kérte Botka Lászlótól, a szegediek kedvéért válaszoljon, honnan van pénze a luxusutazásokra, luxusterepjáróra és luxuskarórára. 

Dzsihadistákhoz hasonlította a német belügy a szélsőbaloldali tüntetőket

Kemény fellépést ígért a baloldali szélsőségesek ellen a német belügyminiszter hétfőn, a hamburgi G20-csúcson történt zavargásokra reagálva. Thomas de Maiziere berlini sajtónyilatkozatában kiemelte, hogy a hét végén lezajlott zavargások fordulópontot jelentenek, ugyanis a hamburgi erőszakhullám megmutatta, hogy a hatóságoknak változtatniuk kell a szélsőbaloldali szubkultúrával kapcsolatos tevékenységükön. A zavargások rendőrök életét fenyegető, gyújtogató, romboló résztvevői alávaló szélsőségesek, éppen úgy, mint a neonácik és az iszlamista terroristák – mondta Thomas de Maiziere.

Licitálj rá a 888-ra!

Az elmúlt hetekben, hónapokban több olvasónk is azzal a kérdéssel fordult hozzánk, hogy leközölnénk-e az írását a 888.hu oldalán. Annak érdekében, hogy ez lehetővé váljon, létrehoztuk a 889 című rovatot, hogy Te is megmutathasd magad, ha ilyesfajta kedvet érzel. A rovatban a legjobban sikerült, jogi szempontból kifogásolhatatlan írásoknak adunk helyet. Az elkészült írásaitokat a [email protected] címre várjuk!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére