Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az M&M's figurák is “befogadóbbak” lesznek

888.hu

2022.01.21. 08:50

Az M&M figurák „befogadóbbá” válnak több finom, de észrevehető változással.

 

A Mars Wrigley, amely az M&Ms tulajdonosa, csütörtökön bejelentette, hogy „globálisan elkötelezte magát egy olyan világ megteremtése mellett, ahol mindenki úgy érzi, hogy tartozik valahová, és a társadalom befogadó.” A zöld M&M karakter elveszíti barackszínű lábát és tűsarkú csizmáját, helyette fehér lába és tornacipője lesz, miután kritikák érték, hogy a karaktert szexualizálták a magassarkúval. A Mars azt mondta, hogy azt szeretné, ha a zöld M&M „jobban tükrözné a magabiztosságot és a felhatalmazást, mint erős nő, és nem csak a magassarkújáról váljon ismerté” – írta meg a Daily Wire.

A barna M&M-nek a sarkait „professzionális magasságra” csökkentik. A vállalat honlapján a karakterek mindegyikéhez tartozó kérdés-feleletben a karaktere azt mondja, hogy „nem főnökösködik, csak a főnök”.

Eközben a zöld és a barna M&M többé nem rivalizálnak majd egymással.

A szorongó narancssárga M&M-nek, aki Mars szerint „az egyik leginkább rokonítható karakter a Z generációval, a legszorongóbb generációval”, korábban ki volt kötve a cipője, de mostantól meg lesz kötve.

A piros M&M, a szókimondó karakter, akit néha úgy értelmeztek, hogy a többi M&M-et terrorizálja, kedvesebb lesz a többi cukorkakarakterrel.

A karakterek új változatai ezen a héten jelennek meg az interneten, és még ebben az évben megjelennek az M&M's csomagolásán. 2025-re a Mars szerint a változtatások célja, hogy világszerte 10 millió ember „összetartozás-érzését növeljék”.

Az M&M's már régóta elkötelezett a mindenki számára elérhető színes szórakozás megteremtése mellett, és ez a cél még konkrétabb elkötelezettséget jelent annak, amiben márkaként mindig is hittünk: hogy mindenkinek joga van a boldogság pillanataihoz, és a szórakozás a legerősebb módja annak, hogy az emberek érezzék, hogy összetartoznak„

– mondta Cathryn Sleight, a Mars Wrigley növekedési vezetője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére