Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: befogadás

Az M&M's figurák is “befogadóbbak” lesznek

Az M&M figurák „befogadóbbá” válnak több finom, de észrevehető változással.

Migránsok befogadásáért tüntettek ezrek Berlinben

Migránsok befogadásáért tüntettek ezrek Berlinben

Miután Horst Seehofer, német belügyminiszter világossá tette egy lapinterjúban, hogy nem tudnak mindent migráns befogadni, több német nagyvárosban is utcára vonultak azok, akik szerint „van elég hely” az országban, hogy otthont adjanak a Leszbosz szigetén leégett Moria menekülttábor lakóinak.

Barabás Richárd, a gyűlöletkeltés bajnoka és önleleplező vádaskodása

Barabás Richárd, a gyűlöletkeltés bajnoka és önleleplező vádaskodása

Az ördög itt van és a szemünkbe nevet! – szokta emlegetni ismerősöm, ha valamely közéleti jelenségünk feldühíti. Mondanom sem kell, hogy a szivárványos zászlónak a közbizalomra épülő önkormányzatok némelyikének homlokzatán való tolakodó lengetése kapcsán se mulasztotta el ezt megjegyezni.

A szocdem német külügyminiszter tovább erőltetné a migránsok befogadását

A „segíteni készek szövetségének” létrehozásával a Földközi-tengeren keresztül érkező menedékkérők önkéntes elosztását és befogadását szorgalmazza Heiko Maas német külügyminiszter – derült ki abból az interjúból, amely a Madsack médiacsoport lapjaiban jelent meg.

"Fogadják be azok Ahmed H.-t, akik kiálltak mellette"

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a bevándorláspárti brüsszeli képviselõknek kellene befogadniuk a röszkei tömegzavargás résztvevõjeként terrorcselekmény miatt elítélt Ahmed H.-t, ha már kampányoltak érte.

Megszívták azok a németek, akik migránsoknak segítettek

A német hatóságok több ezer embertõl követelik a migránsok ellátásának költségét. Van olyan is, akin kis híján százezer eurót akarnak bevasalni.

Dühös muszlim pakik egy keresztény nõ vérét követelik

Asia Bibi nyolc évet sínylõdött egy pakisztáni börtönben, mert muszlim vallású kolléganõivel folytatott vitája során kritizálta Mohamed prófétát. A nõt most felmentették, de a pakisztániak a vérét követelik.

Dánia idén sem fogad be migránsokat az ENSZ-program keretében

Dánia 2018-ban sem fogad be menekülteket az ENSZ Menekültügyi Fõbiztosságának (UNHCR) programja keretében - jelezte Inger Stojberg külügyekért és integrációért felelõs dán miniszter csütörtökön.

Németország egy újabb meghívót küldött a migránsoknak

A németek nem tanulnak: több város is önként jelentkezett a migránsokért. Köztük például Köln, ahol tömeges szexuális zaklatásra, nemi erõszakra és lopásra került sor 2015 szilveszter éjjelén. Az elkövetõk migránsok voltak.

"Rövid életû lesz a befogadó spanyol migrációs politika"

A baloldali spanyol kormány ingatag parlamenti háttere miatt várhatóan rövid életû lesz a befogadó spanyol migrációs politika - jelentette ki a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezetõ kutatója.

Vissza az oldal tetejére