Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.06.04. 19:59

A nap legfontosabb történéseit gyûjtöttük össze a 888-on.

Ma, június 4-én, a trianoni békediktátum aláírásának évfordulóján van a nemzeti összetartozás napja. Ez alkalomból 900 Kárpát-medencei középiskolás látogatta meg az Országházat, ahol egy óriási meglepetés érte őket, amikor Orbán Viktor miniszterelnökkel találkoztak a Parlament lépcsőjén. Később a parlamenti pártok is megemlékeztek Trianonról a plenáris ülésen, ez alól persze csak Gyurcsány Ferenc volt kivétel.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az ENSZ-ben tárgyalt, illetve felszólalt a migrációs csomagot tárgyaló kormányközi ülésen. Itt elmondta:

  • Magyarország nem ért egyet azzal, hogy a migráció jó, hiszen rossz azoknak, akiknek el kell menekülniük a hazájukból, rossz a tranzitországoknak, és kihívást jelent a célországoknak.
  • Magyarország szerint nem a migráció alapvető emberi jog, hanem a békés, megfelelő körülmények közötti élet a szülőföldön.
  • A határok védelme nem lehetőség, hanem kötelessége az országoknak.
  • Nem szabad bátorítani az illegális határátlépést.
  • Az országoknak pedig szabadon kell eldönteniük, hogy a demográfiai és a munkaerőpiaci kihívásokra a migrációt tartják a legjobb válasznak, vagy más megoldást választanak.

Végül a nagyobbik kormánypárt szerint azok tiltakoznak a Stop Soros ellen, akik be akarják hozni a migránsokat. Mint írják: "A Soros-hálózat azért tiltakozik a Stop Soros és az alkotmánymódosítás ellen, mert ők be akarják telepíteni a migránsokat Európába. [...] Soros szövetségesei Brüsszelben, az ENSZ-ben, az európai uniós intézményekben és a nemzetközi sajtóban is támadást indítottak a bevándorlásellenes magyar kormány és a Fidesz ellen".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére