Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2019.01.14. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Macron gépkarabéllyal és éleslőszerrel küldte ki a rendőreit a tüntetők ellen. Futótűzként terjednek azok a hétvégén Párizsban rögzített képsorok, melyeken nemcsak olyan rohamrendőrök láthatók, akik gumilövedékes puskával és könnygázgránátokkal vannak felszerelve, hanem olyanok is, akik éleslőszerrel ellátott gépkarabélyokkal is.

A nap legjobb címe pályázatunk nyertese kollégánk. A nyertes munka: "Transzmeglepetés éri majd a bajor parlament tagjait". A bajorországi zöldek egyik képviselője a téli szünetben nővé operáltatta magát. A nem mindennapi történetet ide kattintva tudod elolvasni. Gratulálunk a nyertesnek, a nyereménye egy zacskó szotyi.

Soros gördeszkás provokátora nagy igyekezetében egy villamosmegállót is szétvert. A most előkerült felvételen Mohácsi Márk látható, akit a decemberi tüntetések során avatott mártírrá az ellenzék, miután a rendőrök elfogták és megfenyegették. Kiderült, hogy Mohácsi többször is provokálta a rendőröket, a legfrissebb felvételen pedig lezúz egy villamosmegállót. További részletek és a videó ide kattintva található.

Elindult A nyolcas című produkciónk az Echo TV-n. Az első adásban a szólásszabadság kérdését jártuk körbe. A műsorvezető GFG, első vendége pedig Megadja Gábor volt. A részleteket ide kattintva tudod lecsekkolni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére