Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2019.02.25. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Több mint százmillió halálos áldozatot szedett a világtörténelem legpusztítóbb pestise. Erre emlékezünk a mai napon, ugyanis ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja.

Orbán Viktor szerint a migrációs feszültségek okai erősödni fognak. A miniszterelnök az Európai Unió és az Arab Liga első alkalommal megrendezett csúcstalálkozóján vett részt hétfőn Egyiptomban. A kormányfő szerint hasznos volt a találkozó. "Mi azt szeretnénk, hogy a jövőben a legitim politikai vezetők közösen szabjanak irányt az eseményeknek, ezért a mai közös deklarációnk rendkívül értékes" – szögezte le a miniszterelnök. A találkozóról ide kattintva tudhatsz meg többet.

Interjút adott lapunknak Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúsági ügyekért felelős államtitkára. A politikus beszélt az ellenzék elképesztő reagálásáról a családvédelmi akcióprogram kapcsán. "A legszomorúbb, hogy a szándékot, a célokat is támadják" – mondta. A politikus beszélt a családvédelmi terv részleteiről és a várható további intézkedésekről. Az interjút ide kattintva tudod elolvasni.

Ha hétfő, akkor hétindító a nyolcason GFG-vel. Lapunk főszerkesztője ezúttal Jakab Péter botrányait járta körül a jól megszokott, sallangmentes stílusában. Tömör elemzés, helyzetértékelés néppártosodásról és a következménynélküliségről. Ide kattintva azonnal fogyasztható.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére