Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2019.03.22. 19:59

A nap legfontosabb hírei!

A péntek talán legfontosabb eseménye az volt, hogy a TEK őrizetbe vette Budapesten az Iszlám Állam egyik magas rangú vezetőjét. A 27 éves szír férfit 2018. december 30-án a Liszt Ferenc repülőtéren ellenőrizték. Hamis okiratokkal igazolta saját magát és a vele lévő nő személyazonosságát. Ezért a bíróság végül embercsempészés bűntette és más bűncselekmény miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, továbbá 3 évre kiutasították Magyarországról. A férfit ma vették őrizetbe.

Ma jelentette be Soros egyeteme, azaz a CEU, hogy tényleg Bécsbe költözik. A Soros-gyetem Bécsbe helyezi át kampuszát, ráadásul rögtön egy patinás, hatemeletes, 20 000 négyzetméteres üvegépítménybe, amit több millió euróból újítottak fel.

Kiderült az is a brüsszeli EU-csúcson, hogy április 12-éig kell eldönteni Nagy-Britanniának, hogy lesz-e Brexit vagy sem. Ezzel kapcsolatban egy érdekes írást tettünk közzé a mai nap folyamán, melyből megtudhatjátok, hogy vitte el a bulit Orbán Viktor szerdán Theresa May elől.

Végezetül egy kis előzetes a hétvégére: csodaszép, napos, kellemesen meleg idő várható, töltsetek minél több időt a szabadban!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére