Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2019.06.27. 19:59

A nap legfontosabb hírei!

A tegnap lezárult ellenzéki roncsderbit követően ma is számos hír látott napvilágot az esemény kapcsán. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője például úgy fogalmazott, hogy Karácsony Gergely személyében a legalkalmatlanabb jelöltet indítja a főpolgármesteri pozícióra az ellenzék Budapesten. Nem rejtette véka alá véleményét Puzsér Róbert sem, aki Karácsonyról úgy vélekedett, hogy a zuglói polgármester mindig hazudott, most is hazudik és hazudni is fog, melyhez az ellenzéki médiumok is asszisztálnak.

Ahogyan az a reggeli hírbeharangozónkból is kiderült – június 27-e történelmi nap a rendszerváltás szempontjából, ennek megfelelően Szijjártó Péter külügyminiszter osztrák kollégája társaságában a vasfüggöny szimbolikus átvágásának 30. évfordulójáról emlékezett meg Sopronban. A magyar külügyminiszter beszédében elmondta, hogy hiába volt negyvenévnyi elnyomás, a magyarokat nem lehetett birodalmi alattvalóvá tenni.

A nap legfontosabb külpolitikai eseményei között említhetjük, hogy elbukott a bizalmatlansági indítvány Andrej Babis cseh miniszterelnökkel szemben, így a bevándorlásellenes kormányfő továbbra is a helyén marad Soros legnagyobb bánatára.

Érdekes hír mindezek mellett, hogy újabb felvétel került nyilvánosságra, melyen Angela Merkel német kancellár remeg és rángatózik. Az eset miatt számos orvos véleményét is kikérték a nemzetközi sajtóban.

Ami pedig a sportot illeti, örvendetes hír, hogy a magyar női kosárlabda-válogatott remek hajrával legyőzte Szlovéniát a szerb-lett rendezésű Európa-bajnokság nisi csoportjának nyitómérkőzésén (Magyarország-Szlovénia 88-84). Hajrá, magyarok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére