Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei

Horváth Tamás

2020.10.22. 19:59

Este 7:59.

Kezdjük a szokásos covid-jelentéssel: 2032 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 52 212 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Továbbá elhunyt 46, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1305 főre emelkedett, 15 254-en pedig már meggyógyultak.

Ugyancsak a koronavírussal kapcsolatos hír, hogy az Origo információ szerint a kormány rendeletet fog kiadni arról, hogy kötelező lesz a maszkviselet a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken is. Ha ez elmarad, a rendezőt megbüntetik, és azt is, aki nem hordja.

Ferenc pápa egy új dokumentumfilmben arról beszélt, hogy világszerte engedélyezni kellene a bejegyzett élettársi kapcsolatot a homoszexuális pároknak. A gond csak az, hogy Bergoglio ezzel szembement a katolikus tanítással. Az erről szóló cikkünket IDE KATTINTVA olvashatod el.

Külföldi hír még, hogy korlátlan időtartamú oroszországi lakhatási engedélyt kapott Edward Snowden, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) lehallgatási programját leleplező, Oroszországba menekült amerikai informatikus. Snowden 2013-ban hozott nyilvánosságra szigorúan titkos dokumentumokat arról, hogy az NSA tömeges adatgyűjtést folytatott, és lehallgatóprogramokkal figyelte amerikai állampolgárok, valamint külföldi vezetők, köztük európai szövetséges országok politikusainak kommunikációját.

Végezetül egy belpolitikai hír: a bíróságon győzte le a Jobbikot Farkas Örs. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivőjét még tavaly perelte be a Jobbik, mert 2019 februárjában azt mondta, hogy „az országgyűlési választások óta a párt elvesztette a tagságának csaknem felét”. Most a bíróság kimondta, hogy nem sértette meg a baloldali párt jó hírnevét Farkas Örs.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére