Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feszültség a Jobbikban, továbbra is könnyek közt a baloldal

888.hu

2022.04.14. 20:00

Stummer János a vereségük okát a Fideszben és a beszédfegyelem hiányában látja. Puzsér, Tóta W., Csáki, balliberális megmondóemberék könnyek közt gyalázzák a magyarokat. Havas Henrik durván beleszállt Tóth Gabiba.

 

Stummer János Telexnek adott interjújából érzékelhetjük, hogy a Jobbikban nagy lehet a feszültség amiatt, hogy mik lehetnek a választási kudarcuk okai. Jakab Péterrel nincs jó viszonya, ahogyan a valóság érzékelésével is hadilábon áll. Az interjú alatt érződött a Jobbik politikusán, hogy őszintén meglepte, hogy a magyarok többsége nem kért a Jakab-féle parizer-politizálásból.

 

Eközben látszik, hogy a baloldal megmondóembereinek sem sikerült sikerült feldolgozni április harmadikát.

Nyomorult, semmit sem értő, agymosott, igénytelen külsejű, megvehető emberekként írta le több balliberális újságíró és véleményvezér a Fidesz–KDNP-szavazót a választások utáni napokban. A Mediaworks Hírcentrum összeállításában felidézte a legmegdöbbentőbb gyalázkodásokat, amelyekkel példátlan módon kétségbe vonták több mint hárommillió magyar választópolgár döntési kompetenciáját.

 

Havas Henrik sem maradt a partvonalon. Ő Tóth Gabin akarta levezetni frusztráltságát.

Egy bejegyzésében az előadóművész arról írt, hogy vidéki származása miatt értelmiségi kollégái mennyit bántották. Az öreg balos média-troll emiatt szállt bele. Több művész azonban Tóth Gabi oldalán foglalt állást ezt követően.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére