Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány vezetné az országot, megmarad a lengyelek barátsága

888.hu

2022.09.04. 20:00

De vajon mi lenne Jakab Péter államának neve?

Gyurcsány bevallotta, kormányzásra készül.

Gyurcsány végre előjött a farbával, mai bejegyzésében belemondta az arcunkba: „A Demokratikus Koalíció arra készül, hogy vezesse az országot.”

Persze a sejtelmesen mantrázott „készülünk” szöveg mögötti kormányzási szándék nyilvánvaló volt. Csak az nem, mire alapozza ezt az elszánt fészkelődést.

 

 

Mateusz Morawiecki: Magyarország és Lengyelország szoros kapcsolata ezután is fennmarad

„Új, a nézetbeli eltéréseket is figyelembe vevő együttműködési módot lehetne kidolgozni a visegrádi csoportban (V4) és a lengyel-magyar kapcsolatokban ott, ahol az országainkat értékek és érdekek kötik össze.”
jelentette ki Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök egy vasárnap megjelent interjúrészletben.

 

 

Ha Jakab Péter államot alapítana, mi lenne annak neve?

A nép nélküli Nép Pártján mozgalom augusztus 20-án bontott zászlót. Erre Jakab Péter nem restellte felhívni a közvélemény figyelmét azzal a szerény gondolattal, hogy a „hazának új államalapításra van szüksége”.

Ugyan itt a Kárpát-medencében már van egy Magyarország nevű állam amiben a Jakab Péter nevű figura nem állam alapító, hanem sokkal inkább egy bohóc.

De mégis, játsszunk el a gondolattal, milyen lenne Jakab Péter országa!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére