Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobboldali fordulat világszerte tapasztalható, de ki okolható az Északi Áramlat felrobbantásáért?

888.hu

2022.10.04. 19:59

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét. Egy uniós biztos az áramkimaradások, egy korábbi amerikai szenátor pedig az atomháború lehetősége miatt aggódik.

 

Brazília, Kanada, Olaszország, Svédország. Ami közös bennük: mindannyiuknál jobboldali előretörés tapasztalható. A nemzetközi színtéren az utóbbi idők legpozitívabb fejleménye, hogy az emberek egyre több helyen küldik el a sunyiba a baloldali politikusokat és velük együtt a baloldali politikát.

 

 

 

Jeffrey Sachs amerikai közgazdász, akadémikus, közpolitikai elemző, a Columbia Egyetem Föld Intézetének korábbi igazgatója a Bloomberg Radio műsorában beszélt az európai gazdasági helyzetről is. Elmondása szerint Európa egy nagyon súlyos gazdasági hanyatlás elé néz. Elmondta, hogy az európai gazdaságot elkalapálja az energiahordozók hirtelen leállása, amit az Északi Áramlat elpusztítása véglegessé tesz.

 

Fogadni mernék, hogy emögött az USA és talán Lengyelország áll.”

– mondta.

 

 

 

Orbán Viktor a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét. A miniszterelnök a tárgyaláson kifejtette: Magyarország kiemelkedően fontos partnerként tekint a közép-ázsiai régióban Üzbegisztánra.

 

 

 

Janez Lenarcic a Madsack médiacsoporthoz tartozó regionális lapok közös szerkesztőségének elmondta, hogy a koronavírus-világjárványnak az az egyik tanulsága, hogy nem akkor kell elkezdeni a válságkezelést, amikor beüt a krízis, ezért a bizottság igyekszik előre jelezni a jövőbeli válságokat.

 

Előfordulhat áramkimaradás az Európai Unióban télen az energiaválság és Oroszország Ukrajna elleni háborújának következtében.”

– mondta az Európai Bizottság humanitárius segítségnyújtásért és válságkezelésért felelős tagja egy keddi német lapinterjúban.

 

 

 

Richard Black korábbi amerikai szenátor szerint a globalisták könyörtelenül masíroznak a nukleáris armageddon felé.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére