Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

888.hu

2022.01.28. 20:00

Egy tanú részletes vallomást tett arról, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolt közreműködésével miként próbált vevőt találni a Városházára. Londonban pedig Bajnai és Márki-Zay tartott hosszú megbeszélést. Tízéves gyerekeket vettek fel egy LMBTQ-klubba, szüleik tudtán kívül.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) január 25-én hallgatta ki azt a személyt, akin keresztül Berki Zsolt amerikai befektetőknek ajánlotta fel a Városházát. Az illető kérte adatai zártan kezelését, ezért csak 1-es számú tanúként emlegették. Lehet korai volt Karácsonyék öröme miután a vizsgáló bizottságban megszavazták az ártatlanságukat.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje a brit fővárosban találkozott Bajnai Gordonnal. A Mandiner írása szerint a megszorításairól ismert baloldali ex-kormányfő Bajnai Gordon, a napokban az éppen a Londonban tartózkodó (az ottani magyaroknak előadást tartó) Márki-Zay Péterrel egyeztetett egy angliai étteremben.

Az Egyesült Államokbeli oregoni Beaverton általános iskola negyedik és ötödik osztályos tanulóinak szülei felháborodtak a Queer Student Alliance (QSA) klub létrehozása miatt. Azt mondják, hogy gyermekeiket szülői hozzájárulás nélkül kérték fel arra, hogy csatlakozzanak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére