Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Küszöbön az egészségügy átalakítása, az MSZP újból sunyin ígérget, a járványhelyzet a beoltatlanokra fenyegető

888

2021.06.06. 19:59

Az egészségügy és az oktatás gyors átalakításának szükségességét jelezte Orbán Viktor, miközben pedagógusnap alkalmából köszöntötte az érintetteket. A szocik megint béremelést ígérgetnek a pedagógusoknak. Pedig még se választást nem nyertek, se Gyurcsány nem hagyta jóvá. Merkely Béla a járvánnyal kapcsolatban derülátó, de súlyos esetek bekövetkeztének is van esélye azoknál, akik nincsenek beoltva.

Pedagógusnap alkalmából Orbán Viktor levélben köszöntötte a pedagógusokat: amikor 2020 márciusában a koronavírus-járvány elérte hazánkat, még nem tudtuk pontosan, milyen nehézségek előtt állunk, de hamar fel kellett ismernünk, hogy a járvány elleni védekezés nemcsak az egészségügy, hanem az oktatási rendszer gyors átállítását is szükségessé teszi.

Oktatásügyben az MSZP megint béremelés ígérget a pedagógusoknak. Ráadásul kormányváltás idejére. Mézet azt tudnak pakolni a madzagra, de képtelenek ígéreteiket megvalósítani. Nemcsak azért, mert majd Gyurcsány eldönti, ki kap béremelés és ki nem. Az MSZP örülhet, hogy lyuk van a hátsóján, s megkapja a júdási helyeket a Gyurcsány-koalíció listáján.

Az egészségüggyel kapcsolatban Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora kiemelte, azok között, akik nincsenek beoltva, továbbra is lehetnek súlyos lefolyású, akár halállal végződő megbetegedések is. Viszont ahol ilyen magas a koronavírus elleni átoltottság, mint Magyarországon, nem fog bekövetkezni negyedik hullám – húzta alá.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére