Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magunk mögött a harmadik hullám, FeGyőr előre menekült, Kocsis pedig helyretette Gyurcsányt

888.hu

2021.04.21. 19:59

Napi összefoglalónk.

A bukott exminiszterelnök azt nehezményezte közösségi oldalán, hogy a kormány telefonos kampányt indított a baloldal oltásellenességéről. Kocsis Máté ezt nem hagyta annyiban, és jól helyretette a baloldal vezérét. A közösségi oldalán megírta, hogy szerinte azért idegesítheti Gyurcsányt a Fidesz által elindított új, telefonos kampány, mert az exminiszterelnök sosem szerette, ha szembesítik a bűneivel, pedig most bizony ez fog történni”.

Hozzátette: mindenkinek tudnia kell, miféle gazemberek azok, akiknek bevallottan az a stratégiájuk, hogy minél több beteg és halott legyen, mert az majd politikai előny lehet 2022-ben.

A momentumos „miniszterelnök-jelölt” megirigyelhette Jakab Péter TikTok-táncát, mert most éppen úgy halad előre, mint aki meghátrál.

Kiderült például, hogy a Momentum mostanra már a Jobbikban még mindig szép számmal megtalálható (ld. Bíró László) kimosakodott rasszistákat is hajlandó támogatni, ha ők nyerik egy-egy választókörzetben az ellenzéki roncsderbit. A Van egy vörös vonal, hogy valaki egyszerűen vállalhatatlan a Momentum számára?„ kérdésre azonnal rávágta, hogy ezt a választók eldöntik”.

A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) legfrissebb kutatása szerint minden második válaszadó szerint javulni fog a vírushelyzet a következő egy hónapban, a nyitási intézkedéseket pedig a járványügyi és gazdasági adatok alapján kell meghozni.

A koronavírus elleni oltakozás gyorsaságával, annak szervezettségével és a tájékoztatással is elégedett a magyarok többsége – mutat rá a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) legfrissebb kutatása a Magyar Nemzet.

A Párbeszéd Magyarországért nevezetű mérhetetlenül mini párt egyik vezetője, Szabó Tímea újabb jelét mutatta az ellenzék kétszínűségének, amikor januárban felszólította a kormányt, hogy hagyjon fel a kínai és az orosz vakcina beszerzésével és használatával. Ez már a harmadik próbálkozása volt az ellenzéknek, hogy ellehetetlenítse az emberek tömeges oltását – írta meg a Magyar Nemzet.

Szabó Tímea úgy fogalmazott: Nagy a bizalmatlanság az orosz és a kínai gyártók vakcinájával kapcsolatban.”

A Climate Bonds Awards virtuális díjátadóján Magyarországot mint szuverén zöldpiaci úttörőt díjazták a zöldkötvényprogramja miatt.

Az éjszaka folyamán a szurkolók felháborodott hangja és egyelőre ismeretlen ellenérvek hatására visszavonulót fújt hat angol csapat.

Csökken a fertőzöttek száma, ami a nagy számban elérhető oltásoknak is köszönhető.

Magyarországon az embereket és az üzleti vállalkozásokat is védték az intézkedésekkel ebben a mindenkinek nehéz időszakban – mondta szerdán Hans Kluge, a WHO európai regionális igazgatója a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatón.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére