Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal ismét szembe megy a nemzeti érdekekkel; puccs készülhet Putyin ellen?

888.hu

2022.03.07. 19:59

Deák Dániel a 888.hu-nak: A baloldal ismét szembe megy a nemzeti érdekekkel és a társadalmi elvárással.

 

Márki-Zay és a baloldal követelése, miszerint állítsuk le a paksi bővítést és állítsuk le az orosz gáz importját, azt jelentené, hogy leállna teljesen a magyar gazdaság, gyakorlatilag államcsőd jönne – jelentette ki Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a 888-nak. MZP energiapolitikai felelőse Holoda Attila emellett próbálta bagatellizálni azt a helyzetet, ha esetleg orosz gáz nélkül maradnánk.

A megfagyással viccelődött, pontosabban azzal, hogy orosz gáz nélkül sem fagynánk meg. Bár lehet, hogy az egész már csak MZP bukásának jajveszékelése?

 

A magyar baloldalon túl is történt egy pár dolog a mai napon, hiszen tovább folytatódott a háború és ebből kifolyólag volt is egy nagyon bizarr tweet két nagykövetség között. Ha már viszont az érdekes nagykövetségi kijelentéseknél tartunk, emlékezünk meg az ukrán nagykövetről is, hiszen nem pont megfelelően tölti be posztját, legalábbis ha nem az a feladata hogy a magyarokat gyalázza. Bárki mondhat bármit, Magyarország érdeke, hogy kimaradjon a háborúból, ahogy a magyar miniszterelnök mondta: Magyarország nem szállít fegyvereket, mert a béke a legfontosabb Magyarország számára.

Kicsit menjünk át még a kulturális témákra is, hiszen elképesztő módon a Netflix próbálja magáról lemosni a pedofíliát, de egyre nehezebben megy neki.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére