Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megy az egymásra mutogatás a baloldalon, a DK-s politikus durván beleszállt Hosszú Katinkába

888.hu

2022.04.08. 19:59

Szerda este tiltakozók százai vonultak a Disney vállalati központja elé a kaliforniai Burbankben, hogy hangot adjanak ellenvéleményüknek a stúdió baloldali politikai fordulata és a woke+LMBTQ programjuk elfogadása miatt.

 

A 24.hu készített egy végtelen hosszú interjút a hódmezővásárhelyi politikussal, aki ismét igyekezett magyarázatot adni a hétvégéi csúfos vereségükre. Pedig fél éven át nagy volt a mellény, végtelenül magabiztosan nyilatkozott mindenhol és mindenkinek. Ezt a magatartást pedig nem tolerálta a baloldali szavazók többsége sem.

Márki-Zay Péter miután kialudta magát, az interjúban gyurcsányozott egy egészségeset. Egy ponton igyekezett rögvest cáfolni a Fidesz-KDNP azon állítását, miszerint ő „Gyurcsány embere lenne”. A következő kifogásra futotta:

Ostobaság, melynek alaptalanságát maga Gyurcsány Ferenc bizonyította a legfényesebben. (...) Azzal, hogy alig várta, hogy elbukjuk a választást.”

 

 

 

Hosszú Katinka megnyilvánulása olyan érzékenyen érintette a túloldalt, hogy még Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármestert is megszólalásra kényszerítette.

Gratulálok, ügyes vagy. Magadra haragítottad az Ország felét.”

– írta a szocialista polgármester, majd mondandója után rakott egy nagyon vigyorgó szmájlit.

Olybá tűnik, hogy Kunhalmi Ágika pártfogójának rengeteg szabadideje lehet, hogy még ilyen posztokkal is foglalkozni tud a városvezetés mellett.

 

 

 

A Hold the Line keresztény csoport által szervezett békés tüntetés a Disney főhadiszállásának főkapuja előtt zajlott.

A nő a tömeghez fordulva arra buzdította a Disney konzervatív munkatársait, hogy álljanak ki magukért.

Nagyon nehézzé vált annak lenni, aki vagy. Nagyon nehéz volt olyannak lenni, akinek konzervatív értékei vannak. Olyannak, aki hisz abban, hogy helyes kiállni az igazság mellett.”

 

Majd így folytatta:

Minden olyan Disney-munkavállalónak mondom, aki fél, vagy bátortalan: álljon ki! Minden rendben lesz, nem vagy egyedül.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére