Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Mélyül a brüsszeli botrány, a Facebook üdvözli az Azov ezredet

888.hu

2023.01.24. 20:00

Az USA demokrata vezetésének pedig már annyira nincs semmi dolga otthon, hogy északi-koreai emberi jogokért felelős megbízottat nevezett ki Biden.

 

 

Dopeman: Világéletemben fideszes voltam!

A rapper Youtube-on coming outolt.

Legújabb videójában bevallotta, hogy mindig is „kamázta” a „Vikit” akivel 2010-et megelőzően is remek viszonyt ápolt. Részletesen kifejtette azt is, hogy miként sikerült beépülnie az ellenzékbe.

 

 

A Facebook üdvözli a neonáci Azov ezredet

A Facebook (ami már Meta néven működik) korábban már eltávolította az ukrán Azov ezredet – amelynek tagjai rendszeresen náci szimbólumokat és jeleket viselnek egyenruhájukon –, ezzel a változtatással azonban Mark Zuckerberg ismét szabad felhasználást adott nekik platformján.

 

 

Biden az észak-koreai emberi jogokért felelős különmegbízottat nevezett ki

Joe Biden elnök Julie Turner tapasztalt diplomatát nevezte ki a posztra, aki jelenleg az amerikai külügyminisztérium kelet-ázsiai és csendes-óceáni térséggel kapcsolatos jogállamisági és emberi jogi kérdésekért felelős irodájának igazgatója. Turner beszél koreai nyelven, és korábban már segítette az észak-koreai emberi jogokkal foglalkozó különmegbízott munkáját – áll a közleményben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére