Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Micsoda nap volt: Sorosék tüntetésre készülnek, Baranyi Krisztina fizettetni akar, Stockholmban migránsok bűnöznek

888.hu

2020.02.22. 19:59

A mai nap sem telt eseménytelenül: a teljes magyarországi Soros-birodalom felsorakozott a vasárnapi tüntetés mögött, amelyet a gyöngyöspatai kártérítés kikényszerítéséért rendeznek, Ferencváros független polgármestere 100 milliós közterület-használati díjat követel. Továbbá kiderült, hogy Stockholmban a bűnbandák vezetői migránsok.

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő a kormánypártok nevében kijelentette, hogy a „Soros-hálózat” a gyöngyöspatai iskolaügyben egymás ellen akarja uszítani a magyarokat és a romákat, ezt a célt szolgálja a vasárnap Budapestre tervezett vonulásos tüntetés is.

A politikus kifejtette, a „tüntetés szervezője, Setét Jenő maga is Soros-aktivista”, ahogy szervezete, az Idetartozunk Egyesület is „Soros-pénzből működik”. „A tüntetéshez csatlakozók is jól ismert, külföldről finanszírozott Soros-szervezetek, amelyek számos alkalommal próbáltak már beavatkozni a magyar belpolitikába és nyomást gyakorolni például a bevándorláspolitikánkra” – fogalmazott.

Nacsa Lőrinc kiemelte, „most vasárnap is ott lesz a Soros-egyetemhez köthető Szabad Egyetem, az Amnesty, a Helsinki Bizottság, a TASZ, a Tanítanék, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet és még sorolhatnám”. A kormánypárti politikus szerint ezekben a szervezetekben közös, hogy „mind ott vannak Soros fizetési listáján”.

Az Origo pedig arról írt, hogy a tüntetésen felszólalók között Soros György ismert aktivistái szerepelnek, köztük olyan is, akinek az alapítványa személyesen Soros Györgytől kapott 3 millió forintot.

Interjút adott portálunknak továbbá Gyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz frakcióvezetője, aki elmondta, hogy Baranyi Krisztina, a kerület független polgármestere 100 milliós közterület-használati díjat szedne be az egy évvel ezelőtt leégett, halálesettel járó Ráday utcai református kollégium helyreállítási munkálataiból

Előzetesen az egyik bizottság ötven százalékos díjmérséklést hagyott jóvá, a másik pedig támogatta a közel ingyenes közterület-használati díjat. Így került az ügy a képviselő-testület elé, ahol Baranyi Krisztina közölte – szokásos fideszezése, orbánozása közepette –, hogy márpedig itt egyetlen fillér kedvezmény sem lesz. Ugyanazon képviselők szakmai javaslatát is lesöpörte a testület, akik még előtte egy nappal a bizottságban ingyenes közterület-használatról döntöttek.

 

– fogalmazott a 888.hu-nak Gyurákovics.

Svéd sajtójelentésekből pedig azt is megtudhattuk, hogy Stockholm városát bűnbandák tartják rettegésben. Az Expressen című svéd portál beszámolója szerint egy rendőrségi művelet során kiderült, hogy a fővárosban 32 bűnbandavezért tartanak számon. Közülük 17 külföldön született, tehát bevándorló, míg 15 bár Svédországban született, szüleik migránsként érkeztek a skandináv országba.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére