Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Németországban szoba wc-vel és sötét kirakatokkal készülnek a közelgő hideg télre

888.hu

2022.08.23. 19:59

Magyarországon meg ezalatt a Vodafone körüli ügy okoz fejfájást az ellenzékben. Valamint akár az is megeshet, ami csak a rémálmukban fordulhatna elő: a Bizottság engedélyezi az uniós források megküldését, feltéve ha befejezi a politikai viták generálását.

 

Németországban a Bild.de című német bulvárlapnak van egy remek műsora, amelyben már szóba került az is, hogy áramkimaradások estén a berlini atomfizikus szoba-wc használatának szükségességét vetítette előre, más pedig már bandaháborúkat jósol.

 

 

 

 

Az energiafogyasztás csökkentése érdekében az üzletek kirakatainak világítását is kikapcsoltathatják éjszakára Németországban szeptembertől a kormány új terve szerint, amely azonban a kiskereskedelmi ágazat vezető érdekképviseletének keddi állásfoglalása szerint biztonsági kockázatokkal fenyeget.

 

 

 

Mondhatnánk, nagy a pánik a germánoknál, de maguk csinálták meg a bajukat.

A magyar kormány viszont akkor is dolgozik, ha éppen augusztusi uborkaszezonját tölti a politika. Orbán Viktor ugyan a szabadságát tölti – hírek szerint Horvátországban –, a kormány tagjai ezalatt sikerült határidőre megküldeni a válaszlevelet a Bizottságnak a költségvetési kondicionalitási eljárásban. Varga Judit tájékoztatott, hogy a kormány a továbbiakban is nyitott a konstruktív párbeszédre.

 

 

Nem lehet elhallgatni azonban, hogy a júliusban nyilvánosságra hozott éves jogállamisági jelentéshez hasonlóan a mostani eljárásban is tetten érhető a Bizottság kettős mércéje és hazánkkal szemben tanúsított jóval kritikusabb, több ponton elfogult hozzáállása.”

– olvasható az Alapjogokért Központ közleményében, utalva arra, hogy a Bizottság szuverenitási kérdésekbe kíván beleszólni, visszatartva a jogosan nekünk járó uniós pénzeket.

Nincs olyan javaslat, amiben vita maradt volna fent Magyarország és a Bizottság között. Erről is beszélt Gulyás Gergely miniszter a mai kormányinfón.

 

 

Az elmúlt időszakban Koszovó és Szerbia közt kialakult feszült helyzetről pedig Kosztur Andrást, a XXI. Század Intézet vezető kutatóját kérdeztük.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére