Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Reggel 7:59

Sümeghi Lóránt

2016.05.30. 07:59

Novák Elõd nekiment a pártvezetésnek, lefaragták a felsõoktatási intézmények tartozását, Olaszország már nem fogja sokáig bírni a migránsáradatot. Ezek a nap legfontosabb hírei.
1. Novák Előd nekiment a pártvezetésnek

A Jobbik leköszönő alelnöke, Novák Előd szerint Vona Gábornak ideje levonnia a tanulságokat, hogy kihívó nélkül miért kapott háromszor annyi ellenszavazatot egy titkos szavazáson. Így Vona Gábort a Jobbik tisztújító kongresszusán egyedüli jelöltként újraválasztották a párt elnökéül, ám a mintegy 700 delegáltból így is 116-an ellene szavaztak. 

2. Töredékére sikerült lefaragni a felsőoktatási intézmények tartozását

Nem kell visszafizetni az Európai Uniónak azt a 100 milliárd forintot, amelyet az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az egyetemek tavaly tapasztalt szabálytalan gazdálkodása miatt vetített előre. Az elmúlt egy évben hozott fejlesztéspolitikai intézkedéseknek köszönhetően sikerült 1,3 milliárd forintra lefaragni a felsőoktatási intézmények uniós forrásveszteségét.

3. Alig bírják az olaszok a migránsáradatot kezelni

Matteo Salvini, az Északi Liga olasz ellenzéki párt vezetője szerint Olaszország a robbanás szélén áll, nem bírja el a folyamatosan érkező migránsok nyomását. Elmondása szerint mindenképpen fel kell tartóztatni őket, máskülönben az olaszok eltűnnek a saját országukból.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére