Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.07.11. 07:59

Soros-ellenes törvény készül Izraelben; Ezt már nem magyarázzák ki Czeglédyék; Komoly bajba kerülhet az FBI elzavart igazgatója.
Soros-ellenes törvény készül Izraelben

Az izraeli parlament, a Knesszet akár már a héten tárgyalhatja és el is fogadhatja a "Soros-törvényt". A jogszabály ellehetetlenítené Soros szervezeteinek finanszírozását, mivel ezek Izrael-ellenes tevékenységet végeznek: folyamatosan rágalmazzák a zsidó államot, valamint elvitatják önvédelemhez való jogát. Ezzel végképp összeomlik a magyar balliberális oldal antiszemitizmust kiáltó kampánya.

Ezt már nem magyarázzák ki Czeglédyék

Osztrák bírósági határozat is cáfolja Czeglédy Csaba egyik ügyvédjének állítását, miszerint nem a szocialista politikusé az a mintegy 10 millió forint értékű befektetési arany, amit egy ausztriai pénzintézet széfjében találtak. A csalással gyanúsított MSZP-s politikustól le is foglalták a befektetési aranyat tartalmazó trezor kulcsát, emellett az a számla is a hatóság birtokába került, mely igazolja, Czeglédy fizette ki a trezornyitás díját.

Komoly bajba kerülhet az FBI elzavart igazgatója

Az FBI leváltott igazgatója egyre nagyobb bajban van, akár eljárás is indulhat ellene. Mint ismeretes, James Comey az FBI leváltott igazgatója minden, Trump elnökkel folytatott beszélgetésről feljegyzéseket készített. A feljegyzések több, mint felében bizalmas információk is voltak, amelyeket Comey valószínűleg hanyagul kezelt. Az FBI már vizsgálatot indított az ügyben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére