Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.09.11. 07:59

Itt találod a hétvége legfontosabb híreit.
A Fidesz-KDNP bevette Paksot

Szabó Péter, a Fidesz-KDNP és a Paksi Lokálpatrióták jelöltje, jelenlegi alpolgármester nyerte az időközi polgármester-választást a Tolna megyei Pakson. Szabó Péter 3423, a független Mezősi Árpád 1423, Medveczki Zoltán, a Magyar Környezetvédők Pártjának jelöltje 111, a munkáspárti Kerezsi László 52 szavazatot kapott. A 15 837 választásra jogosultból 5009-en voksoltak, érvénytelen szavazat nem volt – tette hozzá.

Egy német város lezárta kapuit a migránsok előtt

A város túlterheltsége miatt nem engednek beköltözni több migránst a németországi Salzgitterbe. Hétvégi sajtójelentések szerint Salzgitter az első németországi település, amely megtiltja menedékkérők beköltözését. Az Alsó-Szászország tartományi város vezetésének döntése "precedenst teremthet", más települések is követhetik példáját. Az új szabályozás szerint a migránsok csak rendkívüli esetben költözhetnek a városba. A kereszténydemokrata (CDU) városvezetés arra hivatkozik, hogy a migránsok – főleg szíriaiak – koncentrációja meghaladja a település integrációs képességét.

Az USA történetének legnagyobb evakuálását kényszerítette ki az Irma hurrikán

Floridában és a szomszédos Georgia államban 6 millió embert evakuáltak. A történelem során először adtak ki trópusi viharra vonatkozó figyelmeztetést Atlantában, Gerorgia állam fővárosában. Helyi idő szerint vasárnap estére a Floridában tomboló vihar 2-es erősségűre csökkent, de óránkénti 175 kilométeres széllökéseivel, és a tenger négy-ötméteresre korbácsolt hullámaival változatlanul életveszélyes. Dél- és Közép-Floridában már több mint 3 milliónyian vannak áram nélkül. Donald Trump amerikai elnök minden szükséges intézkedést megtesz az életek megóvására. Várhatóan napokon belül a helyszínre is fog látogatni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére