Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.10.18. 07:59

Brüsszel eligazítást tett közzé a polkorrekt médiumoknak; Távozott Bernd Storck; Újabb fordulat jöhet a kémperben.
Brüsszel eligazítást tett közzé a polkorrekt médiumoknak

Az Európai Unió támogatásával a Respect Words nevezetű projekt egy közel negyvenoldalas eligazítást tett közzé a média számára, hogy miként kellene annak viszonyulnia többek között a bevándorlás jelenségéhez és az illegális határátlépőkhöz. Természetesen magyar partnere is van a projektnek, nevezetesen a Civil Rádió FM98. A projektet futtató Respect Words a saját elmondása szerint mindezt csupán a gyűlöletbeszéd elleni küzdelemként fogja fel.

Távozott Bernd Storck

Bernd Storck és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közös megegyezéssel szerződést bontott, így a német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke szerint az andorrai vereség után kapott második esélyt nem tudta kihasználni a kedden menesztett szövetségi kapitány, mert menet közben elfogyott körülette a levegő. A távozás kapcsán Storck elmondta: nagyon hálás amiatt, hogy egy olyan nagy hagyományokkal rendelkező ország labdarúgásáért dolgozhatott, mint Magyarország.

Újabb fordulat jöhet a kémperben

Felülvizsgálati kérelem benyújtását fontolgatja a Fellebbviteli Főügyészség a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetőinek ügyében, mert szerintük a szeptemberi jogerős ítélettel nincs minden rendben. A Fővárosi Ítélőtábla szeptember 25-én mentette fel a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatóját, Galambos Lajost, utódját, Laborc Sándort, a Gyurcsány-kormány titokminiszterét, Szilvásy Györgyöt és P. László cégvezetőt a kémkedés és bűnpártolás vádja alól. Ha a Kúria osztja az ügyészség álláspontját, új eljárásra kötelezheti az ítélőtáblát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére