Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2018.03.09. 07:59

Indítsd velünk a napot, ezek a reggel legfontosabb hírei!
Czeglédy rács mögött marad

A Kúria visszautasította a szocialista Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztésével kapcsolatos felülvizsgálati kérelmet, mivel nincs hatásköre annak elbírálására. Továbbra is számos kérdés megválaszolatlan még a Czeglédy-maffiaügyben, ezért egyáltalán nem indokolatlan, hogy a DK és az MSZP ügyeit intéző bukott ügyvéd továbbra is őrizetben maradjon. Czeglédyt és társait azzal gyanúsítják, hogy összesen 3,3 milliárd forintnyi áfát és személyi jövedelemadót nem fizettek meg az államnak. A politikus cége, a Human Operator Zrt. diákokat közvetített ki különböző munkahelyekre, és több ezer fiatalnak adós maradt a munkabérrel.

Folytatódik a harc Brüsszel és Varsó között

A Brüsszel által üldözött lengyel igazságügyi reformot magyarázó úgynevezett fehér könyvben az áll, hogy az uniós alapszerződés 7-es cikke szerinti eljárás Lengyelország ellen alaptalan, folytatása veszélyes precedenst jelenthet az Európai Unió tagállamai szempontjából. A könyv csütörtökön jelent meg, a bemutatót Varsóban tartották. Brüsszel és Varsó között azóta van komoly vita és feszültség, hogy az unió megindította a hetes cikkely szerinti eljárást, amit egyébiránt több Magyarországon született baloldali EP-képviselő is megszavazott.

Terrortámadásra készült egy fiatal migráns Németországban

A német ügyészség csütörtök délelőtt hozta nyilvánosságra, hogy letartóztattak egy 17 éves iraki fiatalt, aki az Iszlám Állam egyik harcosaként robbantásos merényletet akart végrehajtani Németországban vagy Nagy-Britanniában. A Deday A.-ként nevezett bevándorló lakásában a hatóságok rengeteg robbanóanyagot, pirotechnikai eszközt találtak. Azt feltételezik, hogy lőpor segítségével akart robbantást végrehajtani a férfi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére