Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Pörge Béla

2018.08.23. 07:59

Ez várható ma.

A nyár utolsó teljes hetének utolsó előtti munkanapja nem tartogat sok izgalmat, de azért mindenki találhat magának érdekes elfoglaltságot. Nagyon meleg lesz ma, kánikula, az ország nagy részére figyelmeztetést adott ki az OMSZ a hőség miatt.

Csütörtökön kezdődik a Budavári Sörfesztivál, erről hamarosan részletesebben is beszámolunk az oldalon! Szintén elkezdődik a Kolozsvári Magyar Napok, ahol a mai nap folyamán pl. Szili Katalin is felszólal majd. A kultúrprogramok terén tehát bő lesz a választék, vidéken is több kisebb fesztivál rajtol ma.

A sport területén is lesznek érdekességek, leginkább az Európa-ligában. A playoffkörben nincs magyar csapat (hiszen a Vidi a BL-ben vitézkedik), de számos magyar érdekeltségű mérkőzésre kerül sor, pályára lép például Kleinheisler László csapata, az FC Asztana vagy Gulácsi Péter együttese, az RB Lipcse. Igazi ínyencség lesz a Vidi első ellenfelének, a Dundelangénak az összecsapása a Kolozsvári Vasutassal. Szántó Tamás klubja, a bécsi Rapid pedig a Steaua romjain újjáalakult FCSB testén át juthat az El-csoportkörbe, teljes szívből sok sikert kívánunk nekik a románok ellen.

A politikában alig-alig találni releváns eseményt, sajtótájékoztatókon kívül tulajdonképpen nem lesz semmi, de nyugalom, hamarosan indul a szezon!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére